All for Joomla All for Webmasters
Проектът за безплатни правни консултации на български език по трудови и социални въпроси  продължава
Магистър Милена Панева във Виена ще продължи да консултира до април 2019 г.
Проектът за безплатни правни консултации на български език по трудови и социални въпроси към австрийските профсъюзи продължава.  Консултантът по трудово и осигурително право Милена Панева във Виена ще продължи да консултира до април 2019 г., научи sanusetsalvus.com.
Проектът се осъществява с подкрепата на австрийското Министерство на труда, социалните въпроси и защита на потребителите. Българските граждани в Австрия ще продължат  да разчитат на правните съвети от маг.Милена Панева, която е на тяхно разположение всеки ден  от понеделник до петък в сградата на ÖGB.
Продължаването на договора на магистър Панева до края на април 2019 г. ( с още 18 месеца), който бе пилотен за 1 година е своеобразно признание за нейната работа в австрийските профсъюзи.
 
За контакти:
Магистър Милена Панева
Österreichischer Gewerkschaftsbund
Referat Organisation, Koordination, Service
Johann-Böhm-Platz 1
1020 Wien
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
+43 1 534 44 39110
+43 664 6145063
Коя е Милена Панева?
Милена Панева е правоспособен адвокат в България. Работила е в адвокатска и нотариална кантора в България. Последната й работа е била в международния отдел на Министерството на културата.
В Австрия е от 3 г., през които е работила най-разнообразни сфери. По специалността си е консултирала в благотворителната организация „Каритас”- Виена.
От 1 година изпълнява проект на Австрийските профсъюзи и австрийското Министерство на труда, социалните въпроси и защита на потребителите за предоставяне на безплатни трудово-осигурителни консултации за българите в Австрия.
Прочетено 2739 пъти Последна промяна от Вторник, 05 Февруари 2019 21:30
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…