All for Joomla All for Webmasters
Правният ни съветник към австрийските синдикати Милена Панева излиза в отпуск по майчинство
Правният ни съветник във Виена към Австрийската федерация на синдикатите Маг. Милена Панева, която осъществява безплатни консултации по трудово и осигурително право на български език за нашите сънародници, излиза в майчинство от 31-и януари 2019 г.
Проектът по безплатни консултации по трудово и социално законодателство продължава във Виена без прекъсване с Теодора Пройчева. 
Пилотният проект на Австрийската федерация на синдикатите (ÖGB) за нашите сънародници стартира от 07 март 2016 година и бе удължен до април 2019 г. Милена Панева спечели сърцата както на австрийските си колеги, така и на своите клиенти със своя професионализъм, борбеност и безрезервна отдаденост на работата си. 
Междувременно Панева преведе брошура с информация по австрийско трудово-осигурително и данъчно право на български език! Тя е озаглавена "Какво непременно трябва да знаете" и съдържа в резюме най-важното за трудово- осигурителното и финасово право в алпийската република, както и информационна брошура за трудово-правните отношения на помошник-берачите в Австрия.
Проектът по безплатни консултации във Виена на български език се осъществява с подкрепата на австрийското Министерство на труда, социалните въпроси и защита на потребителите и се очаква да бъде продължен!
Българските граждани в Австрия ще продължат да разчитат на правните съвети на Теодора Пройчева, която е на тяхно разположение всеки ден  от понеделник до петък в сградата на ÖGB.
и ще се провеждат в сградата на федерацията, която се намира на Johann-Böhm-Platz 1, във 2-ри район на Виена.
Без промяна остават телефоните за връзка със службата.
+43 1 534 44 39110, 
 +43 664 6145063, 

 Johann-Böhm-Platz 1, 1020 Wien,

На Милена Панева пожелаваме щастливо майчинство, а на Теодора Пройчева успех на новото отговорно поприще!
Прочетено 1676 пъти Последна промяна от Вторник, 05 Февруари 2019 21:25
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…