All for Joomla All for Webmasters
Д-р Христина Кметова- българката, с която се гордеем
Акушер-гинеколожката продължава да работи в болницата в Корнойбург. 
Още една добра новина за българската общност във Виена и околността. Д-р Христина Кметова е с удължен срок за работа за още една  година в общинската болница в Корнойбург, научи Sanes et Salvus.
На известната акушер-гинеколожка й е предложено почетно удължаване на трудовия й договор заради изключителния й принос за развитие на Отделението по акушерство и гинекология в лечебното заведение, тъй като тя навърши пенсионна възраст.
„Това не е правено за лекар от болницата в последните 5 години”, коментира развълнувано и самата д-р Кметова. 
Гинеколожката има и частна практика
Д-р Христина Кметова е сред най-обичаните български лекари, които живеят във Виена. Тя работи като акушер-гинеколог в общинската болница в Корнойбург повече от 25 г. Със златните си ръце е помогнала на стотици бебета да се появят на бял свят, извършила е хиляди гинекологични операции, вкл. и с модерната  микро инвазивната хирургия (лапароскопска техника). Освен това има многобройни специализации и участия в международни конгреси в Израел, Италия и много др.
 
Прочетено 406 пъти Последна промяна от Понеделник, 17 Септември 2018 09:29
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…