All for Joomla All for Webmasters
Булка се отказа от цветя заради „Локомат за България”
С 2000 лева младото семейство подкрепя каузата на д-р Анелия Хохвартер от Виена. 
Галя и Владо от Бургас застанаха зад дарителската кампания Локомат за България”. Младоженците подкрепиха каузата на д-р Анелия Хохвартер от Виена като дариха 2000 лева. Парите са събрани от гостите на сватбата, които вместо да подарят цветя на красивата булка, събраха средства и ги внесоха по сметката на кампанията. Те са  впечатлени от безкористността на кампанията и желанието на д-р Хохвартер с медицинския уред да помогне на толкова много хора.
Сватбата беше в края на август тази година.
С този благороден жест младоженците изразиха съчувствие и загриженост към съдбата на хилядите нуждаещи се в България от рехабилитация с медицинския робот. Защото те и техните близки и приятели, макар че са здрави, знаят, че човек не може да е истински щастлив, ако има край тях хора, които страдат и имат нужда от помощ и подкрепа.
Д-р Анелия Хохвартер бе трогната от жеста на Галя и Владо, които не познава лично, но ги поздрави с прочувствени думи: „Когато един съвместен път започне с такава раздаваща се емоция, вратата е отворена и е направено място за много съвместно щастие! Надявам се, че и други ще последват примера ви!"
Кампанията „Локомат за България” продължава:
Дарителска сметка: Анелия Петрова Хохвартер „Локомат за България"
IBAN: BG60 UNCR 7000 1522 7289 49 (в Евро)
IBAN: BG65 UNCR 7000 1522 7289 56 (в лева)
BIC (SWIFT): UNCRBGSF
Прочетено 2838 пъти Последна промяна от Петък, 15 Февруари 2019 22:28
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…