All for Joomla All for Webmasters
Таро хороскоп за 2018 г! (част 2)
Веска Александрова със своя Архангелско -Таро хороскоп за 2018 г за всички нас!
И така, тя изтегли 12 карти от колодата за всеки един знак от Зодиака. 
Зодия Везни
 
От днес е твоят щастлив ден! Нови източници на пари, време или подкрепа. Промяна в длъжността или ново предложение. Днес е твоето време. Парите, времето или други нови ресурси текат към теб. Вашият планиран нов бизнес или вашият избор на кариера ще бъде много успешен и способността ви да проявявате мечтите си е изключително мощна. Може би, скоро ще срещнете някой, които може да ви отвори всякакви врати ! Също така е разумно да се разработят дългосрочни финансови планове. Земя или покупка на имоти по настоящем ще са много възможни
Допълнително значение на картата: 
Промяна в кариерата или предложение, полезна ръка за помощ. Блестящи перспективи.
Зодия Скорпион 
Важното е да намерите баланса! Работите по няколко проекта наведнъж. Направете работата удоволствие. Важно е да поддържате вътрешното си равновесие. Хвърлете още един поглед към вашия списък със задачи, наистина ли е необходимо да се постигне всичко това? Ключът към позитивното управление на стреса е да помислите как да направите положението по -приятно. Погледнете на живота откъм забавната му страна. Може да имате проблеми при спазване на бюджета си. Бъдете внимателни и избягвайте да жонглирате финансите си по начин, който може да причини дългосрочни трудности. Промените в кариерата трябва да се вземат внимателно и обмислено.
Допълнително значение на картата
Плувайте с потока Има и по-лесни възможности.
Зодия Стрелец 
 
Много дейности. Внезапни и неочаквани резултати. Важна комуникация. Внезапно развитие на нещата с бързи темпове. Всяко колебание има край и не са определени граници! Това може да е малко поразително, но в същото време е добре да видите колко бързо се проявяват вашите планове. Може да се почувствате сякаш прекарвате прекалено много време в даден момент, така че трябва да сте внимателни, центрирани и здраво стъпили на земята. Важно е да имате добре обмислен план, така че нещата да не изчезнат. Нова информация или съобщения са на път към вас. Това е добър момент да представите себе си или вашият бизнес.В момента комуникацията между всички участници е особено ясна и чиста.
Допълнително значение на картата: 
Танцувате на много сватби по едно и също време. Искри на вдъхновение , непосредствени резултати. Тук и сега, т.е веднага.
Зодия Козирог
 
Мощни Свръхестествени прозрения. Визуализация и медитация предоставят ценна информация. Бъдете в мир със себе си. Отговорите, които търсите чакат във вас! Те не могат да бъдат намерени от интелекта, а са резултат от вашите най- дълбоки чувства. Емоционалните ситуации ви предлагат важни прозрения през това време. Интуицията и екстрасензорните послания трябва да се третират с голяма искреност и уважение, докато разчитате на тях с увереност.Сънища ви също могат да съдържат важни ключове за следващите стъпки, които трябва да предприемете. Вашата ситуация може да включва аспекти, с които не сте запознати, но Архангел Ханиел може да ви даде просветлението и отговорите , които търсите!Това е момента за размисъл и медитация!Вярвайте че събитията ще се развият перфектно и ще разберете кога е правилно да продължите. Упражнявайте търпението и бъдете спокойни като знаете, че вашето вътрешно усещане няма да ви подведе.
Допълнително значение на картата: 
Силата на неосъзнатото. Желание да простим. Духовно събуждане .Търпение , откровение за мистерията на Вселената. Дръжте тайните си далеч от другите.
Зодия Водолей 
Положителен нов старт. Задоволяване на любовните връзки. Дълбоко и устойчиво духовно познание. Това е начало на ново и положително ново емоционално преживяване за вас.Това може да бъде човек с когото вече сте запознати и с когото имате тясна връзка, или участвате в една и съща ситуация, която ще ви изпълни с радост. Често тази карта сигнализира началото на нова любовна афера или съживяване на любовта със настоящия партньор. Може би ще забележите как се влюбвате отново или ще е тясна любовна връзка с нов приятел /ка. В това време са възможни дълбоки и дългосрочни духовни реализации. Повярвай на интуицията си, тя ще ви заведе до вашето щастие. 
Допълнително значение на картата: 
Подарък от любим човек, чувствате се у дома, там където е сърцето ви.
Зодия Риби 
 
Намислете си желание! Сънищата стават реалност. Време изпълнено с радост. Финансови и материални придобивки като награда за вашата упорита работа. Усилията се възнаграждават, страхът изчезва. Животът ви е щастлив и накрая имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате. Допълнително значение на картата: 
Радвате за обикновени удоволствия. Удовлетвореност, чувствителност, лоялност.
За лични консултации и въпроси:
Веска Александрова, Рейки Мастер –учител и лечител  и в системата усилено Рейки лечител, Йога инструктор, Пилатес инструктор, Тета лечител, Биоенерготерапевт, масажист Сайонджи масаж – Юмейхо терапия, духовен консултант – Ангелска Терапия  по метода на Дорийн Върчу. 
За записване: +4367762057356 , +359876797013- 
Веска Александрова, във Фейсбук -Veska Aleksandrova,
skype-veska6610.
Прочетено 755 пъти Последна промяна от Понеделник, 01 Януари 2018 13:43
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…