All for Joomla All for Webmasters
„Осем стъпки към себе си“ –  онлайн тренинги за личностно развитие с Надин Низешезин

Представяме Ви отново Надин Низешезин (Надя Иванова) – инструктор по йога и холистичен терапевт и нейния холистичен център „Нирвана плюс“.


Живеем в интересни времена. Външният свят се тресе от кризи и катаклизми и повечето хора са потънали н страхове, тревоги и несигурност. Чувстват се изгубени и не виждат посоката в живота си или постоянно се изживяват като жертва. Така е, защото живеят във външния свят и са изгубили своя център.

 

В дуалния свят, в който се намираме ние постоянно сме в една от двете крайности – черно и бяло, за и против, радост и тъга, любов и омраза…, и така до безкрайност. Ние сме като на едно виенско колело, ту сме горе – радост, щастие, любов, еуфория, ту долу – болка, страх, отчаяние.

 

Където и да се намираш във външния свят, ти си на периферията на „колелото на живота“ и така може да се въртиш до безкрайност. Но ако успееш да намериш своя център, ако се свържеш с твоя Дух, с божествената частица у теб, тогава се превръщаш в творец и шедьовър на собствената си реалност. 

 

Познати са ти шест посоки във външния свят – горе, долу, ляво – дясно, напред – назад, но съществува и още една, седма посока и това е посоката на вътре към себе си. Човекът, намерил пътя към себе си, живее в своя център, където е мир и хармония, независимо от събитията във външния свят. 

 

Предлагам ти моя път, открит на базата на собствения ми житейски опит, събран и структуриран в един уникален тренинг за личностно развитие – „Осем стъпки към себе си“. Това са осем двучасови, много мощни и трансформиращи модула (стъпки), които ще те разтърсят из основи, за да събудят най-добрата твоя версия, която да твори и създава посоката. 

 

Осемте стъпки са:

1. Емоционално пречистване
2. Работа с Вътрешното дете
3. Любовта към себе си
4. Мисията в живота 

 

5. Аз съм творец на своята реалност
6. Мечти, желания и цели
7. Взаимоотношенията между мъжа и жената
8. Връзка с Акашовите записи 

 

Те съдържат една огромна палитра от практически упражнения, тестове, ролеви игри, констелации, медитации, творчески визуализации, арт терапия и много други. Целят да въздействат на подсъзнателния ти ум и да въплътят познанието във форма, за да се прояви в съзнателния ти живот. Тренинга „Осем стъпки към себе си“ е едно незабравимо преживяване, плодовете на което ще береш след известно време. 

На тях ти:

Ще се освободиш от всичко, което те дърпа назад и ще преодолееш своите самосаботажи. Ще откриеш вътрешните ресурси, за да реализираш своя най-висок творчески потенциал. Ще погледнеш на себе си в друга светлина и ще придобиеш увереност в собствените си сили.

 

Ще отвориш сърцето си за истинската и безусловна любов. Ще придобиеш способността за трансформиране на убеждения и как да оставаш в своя център, независимо какво се случва във външния свят. Ще получиш методи за развитие на интуицията, тълкуване на сънища и среща с Духовните си водачи. Ще можеш да правиш връзка с Акашовите записи и да черпиш мъдрост и познания от там. 

 

„Осем стъпки към себе си“ е творчески проект, основан на 14 години опитност и лично приложение и няма аналог. Тази програма е помогнала на стотици хора да променят себе си и живота си към по-добро. След преминаването през всичките стъпки на личностна трансформация, животът ти вече никога няма да бъде същият.

 

Човекът, родил се след тях, ще бъде по-осъзнат, цялостен и уважаващ себе си. Принципите заложени в тях се основават на Вселенски закони, които независимо дали ги познаваш или не, влияят на твоя живот. 

 

Тези тренинги са подходящи за всеки, който:

– желае да се освободи от тежестта на миналото
– има нужда да излекува травмите в детството
– иска да обикне себе си
– търси посоката в живота си 

 

– желае да сбъдне мечтите си
– копнее за любов и искрени взаимоотношения
– е готов да развие интуицията си
– иска да отвори „книгата на живота” и да почерпи мъдростта и опита на душата си от там.


Не пропускайте! Препоръчваме!

Онлайн енергийните сесии – „Ин и Ян йога за балансиране на 12-те телесни и извънтелесни чакри“, които помагат на много хора да променят себе си и своя живот,

 

както и специално разработена онлайн програма – „Да се потопиш в Йога“ -  30 видеа по 90 минути всяко с различни стилове йога. 

 

Повече за Надин можеш да научите тук:

https://nirvanaplus.net/samokov/%d0%b7%d0%b0-%d0%b5%d0%ba%d0%b8%d0%bf%d0%b0/ 

 

Пакета от осемте двучасови модула (видеа) за  "Осем стъпки към себе си"– 398 лв.
Участието в един отделен модул (видео) е – 60 лв. 

 

Ако избереш да станеш част от уникалния тренинг за личностно развитие –“Осем стъпки към себе си“ пиши ми на Mеssenger до Надин Низешезин или на Viber – + 359 893 675 501. 

 

Участието може да се заплати по банков път или на място:

Банка ОББ
IBAN: BG07UBBS80021005764420 – BGN
Клиентски № 1117122
Получател: Надя Георгиева Иванова
Основание: напишете трите си имена
През клон на ОББ няма такса за превод

 

Когато извършиш превода, моля снимай платежния документ и ми го прати на лично съобщение, за да те добавя в групата.

 
Прочетено 328 пъти Последна промяна от Събота, 22 Април 2023 10:01
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…