All for Joomla All for Webmasters
Великолепни онлайн сесии „Ин и Ян Йога за балансиране на 12-те чакри“

В 7 видеа от по 120 мин. водещата Надин Низешезин, ще сподели своя 13 годишен опит

в областта на Йога и Холистичната медицина. 

 

Можеш да балансираш своите енергийни центрове с уникалните онлайн сесии „ИН И ЯН ЙОГА ЗА БАЛАНСИРАНЕ НА 12-ТЕ ЧАКРИ“, които нямат аналог. 

 

Представляват 7 двучасови видеа, с изключително мощни и трансформиращи практики, които правят истински чудеса с вашето здраве. 

 

На тях използваме специфични етерични масла, звуци, конкретни асани и дихателни упражнения от Йога, съответни Мантри, утвърждения и уникални медитации за всяка чакра по отделно. 

 

Защо Ин и Ян Йога?

Ян-ската енергия е мъжката, слънчевата, затоплящата, действащата, активната, отдаващата. Ин-ската е женската, лунната, охлаждащата, релаксиращата, приемащата. Тъй като всяка чакри е различна по природа, ние ще редуваме съответно: 

 

Ян Йога за балансиране на чакрите с мъжка природа, която ще активира силата и енергията в теб.
Ин Йога за балансиране на чакрите с женска природа, която ще ти помогне да се отпуснеш и релаксираш и ще рестартира нервната ти система. 

 

Накрая ще завършим с Йога Нидра, за да възстановим баланса на всички телесни и извънтелесни чакри по един лек и приятен метод. 

 

Тези сесии са:

Чудесен начин да отработиш актуални теми в живота си на всички нива. Ще имаш възможност да пренапишеш приказката на твоя живот, за да дадеш път на твоето най-съкровено АЗ да твори и задава посоката. 

 

Подари си 7 уникални практики по 120 мин. и душата ти ще започне да ликува , а тяло ти ще ти отвърне с благодарност. Тези сесии обещават пълен рестарт и обновление. 

 

Предимства на онлайн сесиите:

1. Получаваш неограничен достъп до онлайн студиото за два месеца.
2. Практикуваш в удобно за теб време от комфорта на своя дом.
3. Напредваш със свое собствено темпо. 

 

4. След всяка сесия можеш да задаваш въпроси, да коментираш преживяванията си и влиянието им върху теб.
5. Пестиш средства и време за пътуване. 

 

Чакрите са ключ към твоето физическо и психическо здраве

Всички ние сме изпитвали периоди, когато свободния поток на нашата енергия или намерение изглежда блокиран. Тези блокажи могат да се дължат на нарушения във функцията на чакрите. 

 

Например, ако общуването ти е затруднено, ти имаш блокаж в пета чакра. Ако живееш в страх и подчинение, може да е блокирана чакрата на силата. Ако физическото ти здраве или личните ти финанси са в постоянна криза, тогава имаш блокаж в първа чакра.  

 

Кое блокира една чакра?

Травми в детството, ограничени системи от вярвания и навици, физически или емоционални наранявания, липсата на обич и внимание и много други.  

 

Тези блокажи въздейства на твоята стойка, дишане, метаболизъм и на твоето емоционално състояние, както и на твоите възприятия и системи от вярвания. Проявяват се и в твоите отношения, работа, творчество.  

 

Какво представляват чакрите?

Чакрите са част от фината енергийна система на човека и играят важна роля за неговото здраве. Те са в основата на създаването на различните видове съзнание. Понякога чакрите са блокирани и това води до редица здравословни проблеми.  

 

Чакрите са свързани с ендокринните жлези. Ние не сме само физическо тяло. Имаме 5 финни енергийни тела. Те поглъщат енергия, която е с висока вибрация, препращат я в чакрите, които я трансформират и насочват към ендокринните жлеза. Нарушение в една от системите неизбежно води до промени в другите системи. Затова е важно балансирането на чакрите, което води до равновесие във всички системи.  

 

За тях може да се мисли и като за точки, в които душата се свързва с физическото тяло. Те представляват като енергийни вихри, завихрящи се навътре или на вън. По форма наподобяват спираловидното движение на водата, завъртяна във водовъртеж. Има седем основни чакри и множество второстепенни, разположени в и извън нашето тяло.  

 

Всяка чакра излиза от гръбначния стълб. От втората до шестата чакра са по дължината на гръбнака, всяка има вход-изход и връхна точка в гръбначния стълб. Входът-изходът е връзката с външния свят (аурата), а връхната точка е връзката с вътрешния свят. 

 

Предната страна обикновено е свързана с получаването на фина енергия, а задната с излъчването на енергията. Предната страна е с емоционални характеристики, а задната с волеви.  

 

Всяка чакра е свързана с една много фина енергия, която тече по гръбначния стълб. Каналът е съставен от три части: сушумна е в центъра на гръбнака и е най-важният енергиен канал; другите два са ида и пенгала и се простират отзад и отпред на сушумна. Този канал разпределя eнергията по цялата енергийна система. 

 

Човек с добре балансирани енергийни центрове:

– Има здраво физическо и емоционално тяло и финансова стабилност.
– Умее да се отпуска в потока на живота, да изразява емоциите си и да създава интимни връзки.
– Той е силен, уверен в себе си, целенасочен, привлича благополучие.  

 

– Вижда вътрешната светлина и красота във всеки, научава се да обичаш безусловно.

– Свободно да изразява своите мисли и чувства и отстоява себе си.
– Развива способности като – ясно чуване, ясно виждане или ясно усещане за нещата. Силно интуитивен, получаващ и разбиращ посланията си.
– Превръща се в канал за излъчване и приемане на енергия от Божествения разум.  

 

Водещата Надин Низешезин, ще сподели своя 13 годишен опит в областта на Йога и Холистичната медицина. Тя е основател на Холистичен център „Нирвана плюс“ първо в гр. Казанлък, а след това в гр. Самоков. 

 

Завършила е „Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS“ в Икономически университет-Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение.

 

Има също квалификации за инструктор по йога, йога на смеха, Бахов терапевт, Майстор Рейки, Енергийно изправяне на гръбнак и лечение с Аюрведа. 

 

Предлага следните методи за оптимално здраве:

– Различни видове йога практики;
– Рейки – курсове, сеанси и практики;
– Енергийно изправяне на гръбнак;
– Терапия с Цветните есенции на д-р Бах; 

 

– Аюрведа консултация;
– Китайска медицина;
– Холотропно дишане;
– Регресионна терапия;
– Диагностика с Биоскенер;
– Тренинги за личностно развитие; 

 

Автор е на тренингите за личностно развитие – „ОСЕМ СТЪПКИ КЪМ СЕБЕ СИ “ и енергийните сесии „„ИН И ЯН ЙОГА ЗА БАЛАНСИРАНЕ НА 12-ТЕ ЧАКРИ““.  

 

Води лекции, семинари, тренинги за личностно развитие и ритрийти на различни места в страната. 

 

През 2015 г. изминава поклонническия път Ел Камино де Сантяго и той я вдъхновява да напише първата си книга:„Камино - Метаморфозата на една Пеперуда“, която предстои да излезе през май 2023 г. 

 

Творец по душа и нейната творческа енергия намира израз в маслената живопис. Именно чрез своите творби най-добре успява да изразя себе си.

***

Участието в седем двучасови онлайн сесии за 2 месеца е на стойност – 196 лв.
Ако избереш да станеш част от групата с уникалните енергийни сесии – „Ин и Ян йога за балансиране на 12-те чакри“, пиши на Massenger до Надин Низешезин или на Viber – 0893 675 501. 

 

Можеш да заплатиш по банков път или на място:

Банка ОББ
IBAN: BG07UBBS80021005764420 – BGN
Получател: Надя Георгиева Иванова
Основание: напишете трите си имена
(През клон на ОББ няма такса за превод.) 

 

Когато извършите превода, моля снимайте платежния документ и ѝ го пратете на лично съобщение, за да ви добави в групата!

Повече информация ще намерите тук:
http://nirvanaplus.net/


Фейсбук страница: „Йога Самоков – Нирвана плюс“


Записване на тел. + 359 893675501

 
Прочетено 458 пъти Последна промяна от Четвъртък, 06 Април 2023 16:38
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…