All for Joomla All for Webmasters
Ензимната добавка „Елфуел“ чувствително снижава разходите за гориво

Българо-австрийското изобретение е подходящо за всички течни горива.

На пазара вече се предлага ензимната добавка Елфуел“, която чувствително снижава разходите за гориво и щади природата. 

 

Иновативният продукт вече се произвежда от българо-австрийската фирма "ИАНПИРОС". 

 

Цената на флакона е 18 лв за България, а в Австрия - 12 евро, като количеството е достатъчно за 80 литра бензин и 70 литра дизел. 

 

Резултатите от лабораторните измервания показват още, че с 83 на сто се понижават неизгорелите въглеродни емисии в отходните газове, с което осезаемо се намалява токсичността им, а оттам и замърсяването на въздуха. 

 

Със 17 на сто се намаляват азотните оксиди, които имат дразнещ киселинен ефект върху лигавицата на очите и белия дроб. С 15 на сто намаляват и фините прахови частици. 

 

Добавката се получава от растителни природни продукти, които вследствие на ферментация се разграждат и се получават биовещества, които са богати на кислород. Вследствие на подобреното изгаряне мощността на двигателя се увеличава, успоредно с детонационна му устойчивост. 

 

Изследванията са показали още, че при прибавянето на „Елфуел“ в резервоара не се промяна качеството на горивото. Продуктът вече има своите ползватели и на европейския, и на австрийския, и на българския пазар. 

 

За поръчки на ензимната добавка „Елфуел“

В Австрия: 

https://el-fuel.com/bg/

 

 

В България:

https://el-fuel.com/bg/

телефон: +359887272707,

както и на мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 
Прочетено 422 пъти Последна промяна от Сряда, 29 Март 2023 12:46
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…