All for Joomla All for Webmasters
Уникално мобилно приложение за първа помощ при изгаряне на български език
Приложението е безплатно и не съдържа никакви реклами. 
Екип на „Пирогов" създаде изключително практично и полезно за пациентите мобилно приложение, което "оказва" първа помощ при термични травми. То се нарича „Какво да правим при изгаряне?" .
 
След инсталация мобилното приложение предоставя висококачествена и удобна за употреба информация на български език, която потребителите могат лесно да намерят, разберат и приложат, без значение къде се намират и без да е нужна интернет връзка. 
 
Формулирани са  точни, ясни и илюстрирани насоки за оказване първа помощ при изгаряне в зависимост от механизма-от гореща течност, пламъкови, електрически, химически и слънчеви изгаряния. Освен „какво да се прави" в случай на изгаряне, е даден  отговор и на въпроса „какво да не се прави".
 
На този етап е налично за Android смартфони и може да бъде инсталирано от Google Play напълно безплатно и безреклами. 
 
 „ Какво да правим при изгаряне?" е да предостави адекватна информация по достъпен, разбираем и удобен начин на потребителите и така да се редуцират грешките в оказването на първа помощ при изгаряне. По-малко грешки значи по-малко и невидими белези и повече спасени човешки животи.
 
"Смартфон приложенията и Интернет са популярен източник на здравна информация и често се използват от родители и пострадали преди съвет от лекар. Съществуват множество мобилни апликации и интернет сайтове, които засягат въпроса за поведението при изгаряне, но след анализ на съдържанието им се оказа, че почти липсват последователни и правилни насоки за оказване на първа помощ при изгаряне.Наличната информация на български език е стара и изобилства от методи, които вредят! Това ме мотивира да създам нещо функционално, което да е от помощ на всички.", споделя създателят на приложението д-р Мартин Мартинов от Пирогов.
 
Можете да  изтеглите мобилното приложение оттук:
 
Прочетено 307 пъти Последна промяна от Понеделник, 20 Май 2019 15:15
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…