All for Joomla All for Webmasters
Енциклопедия по природно лекуване
Изданието (издателство "Асеневци")ни връща към природосъобразните начини на живот и лекуване. От нейните страници ще научите, че основните средства на лекуване са именно функциите на организма ¬ обмяната на веществата, кръвообращението, дейността на нервната система, както и слънцето, въздуха, водата и други.
 
Ще се запознаете с различни лечебни методи на едни от най¬известните радетели и основополагатели на природолечението ¬ методите „Пришниц“, „Шрот“, „Рикли“, „Кнайп“, „Куне“ и други. От тази ценна книга ще разберете не просто как да използвате природосъобразни средства за изцеление, но и как да предотвратите самата поява на болестите.
 
Тук ще откриете и ценни съвети за това, как да започнете да живеете в хармония със себе си и околния свят. Притежаването на „Енциклопедия по природно лекуване“ е богатство за всеки човек. 
 
Нека си припомним що е здраве. Здраве ще рече:
1. Да ти се яде хляб. Да ти се пие вода. Да ти се доспива след залез слънце.
2. Да ти се става рано. Да те радва слънцето. Да обичаш вятъра, да се оставяш да те брули и да ти се иска да те понесе със себе си.
3. Да ти се среща с човек, да искаш да му се усмихнеш като на свой, на близък. Да чуеш и да му кажеш сладка дума.
4. Да ти се пее, дори когато те натъжи нещо.
5. Да не помисляш никому зло и ако те наскърби или обиди някой, да ти стане жал за него и да си готов да му простиш.
6. Всичко да те радва и ти да искаш всички да радваш.
Прочетено 148 пъти Последна промяна от Петък, 01 Март 2019 23:26
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…