All for Joomla All for Webmasters
Какво казват Таро картите за ноември

Веска Александрова от Инсбрук с прогноза за месеца и най-важните карти.

Скъпи читатели на сайта, всеки месец ще ви предлагам няколко карти Таро за различни аспекти от живота. Те ще ви помогнат да се ориентирате накъде вървите и да получите отговори на вашите въпроси с помощта  на Ангелско Таро, Архангелско Таро, Таро на Феите и Оракулските карти на Ангелите на Романтиката. Всички те създадени от Дорийн Върчу и въз основа на тях ще ви бъдат дадени насоки и знаци за вашите действия през ноември. 

Започваме с Ангелското Таро. То ни показва наболелите проблеми и ги изкарва на повърхността, за да се решат по много деликатен и мил начин, направлявани от Ангелите на въпроси, свързани с нашето ежедневие: „ Кое и как мога да променя в себе си, за да се реши дадената ситуация?”. 

Карта №1:Силата №11. Архангел Ариел
Тази карта идва при вас , защото трябва да знаете, че сте по- силни отколкото вярвате . Определено можете да контролирате настоящата ситуация. Но вместо да се втурвате  с пълна сила в нея, състрадателният и любящ подход би бил по-добре за вас. Силата, която тази ситуация изисква е резултат от вашия духовен вътрешен център. Силата и ефективността ви се увеличават, когато вярвате в себе си и в способността си да се учите от събитията от живота си. Обмислете предизвикателствата като възможности за учене и прилагане на вашето знание и опит. Допълнителното й значение може да е: търпение, прошка, куражът да застанете зад собствените си убеждения. Продължете с доброта вместо с отхвърляне. Архангел  Ариел е женският аспект на душата на природата. Тъй като Ариел е  толкова близо до Земята , то той помага в ежедневните нужди на материална основа  в дома, храна, облекло, пари и т.н . Помолете Ариел за сила и подкрепа, ако се притеснявате за вашите финанси или имате привидно безнадеждна ситуация. 
 
Карта № 2: Архангелско Таро или кардинални промени в живота ни! 
А именно: ”Какво решение трябва да вземем през настоящия месец , което ще изиграе голяма роля в живота ни? Тук и сега ! „Посланието или отговора на въпроса идва от Архангел Гавраил. Паж от картите на Гавраил.  Вие сте готов да следвате вашата страст ! Възможностите за ентусиазъм и приключения ви очакват.Това е нещо за което се подготвяте отдавна и се надявате да стане. Може да чувствате, че все още не сте готови на сто процента, но всъщност сте по-готови, отколкото си мислите.Покажете колко сте силни! Един енергичен и екстровертен човек от вашето обкръжение е в очакване и готов да ви помогне. Това е някой, който обича предизвикателствата, и подхожда към всичко, което върши с младежки оптимизъм. Смел, добър, очарователен,положителен, решителен и активен. Допърнителното значение  на картата е: Напредък в професията!. Поемете риска! Доверете се и имайте самочувствие!. Приемете живота с отворени обятия! 
Карта №3 е от Таро на Феите
Или незабавно лечение на емоционалното ви състояние  с помощта на Феите и Архангел Михаил като техен водач.Те ще ви свържат със природата, за да могат по лесно да премахнат стреса и тревогите ви, а също така ще изпълнят всяко ваше желание, свързано с материалните ви нужди, ако се погрижите и вие за природата. Т.е. да нахраните птичките или да съберете отпадъците разделно. Грижата за бездомните животни също е добро дело. Тази изтеглена карта е 9 от сезона лято ! Това е особено вълшебен момент.  Картата показва, че вашите желания се сбъдват. Нека сърцето ви прелива от радост и детско очакване на чудеса и проявления!Представете си какво искате или го напишете във писмо до Ангелите, Феите и Бог, съхранете го на скрито място, където само вие да го знаете и си представете как всички ваши идеи са изпълнени от Вселената. Участвайте в играта на живота. Насладете се на простите неща . Прекарайте времето си със приятели или със семейството си в безгрижни и забавни дейности.Забавлявайте се ! Една фея орисница дава на младата Девица изпълнението на най-скъпите и мечти ! Допълнителното значение на картата:  Завършени мечти. Не се притеснявайте повече! Богатство и просперитет! Щастие и голямо удоволствие !
Карта №4 идва от Оракулските карти на Ангелите на Романтиката! 
Те ще ви покажат накъде върви вашата романтична връзка, каква е ситуацията в момента и как се развива. Финанси и кариера е картата, изтеглена за този месец. Финансовите проблеми засягат любовта ви. Винаги има връзка между пари и любов и тази карта го показва. Ангелите на Романтиката искат да ви освободят от финансови тревоги и напрежение в кариерата, за да можете да се насладите на всеки аспект от живота си, включително и на любимия си. Въпреки, че работата може да бъде източник на удовлетворение за отваряне на сърдечна чакра, трябва  да се балансират и другите фактори на любовта, игривост и смях! Помолете Ангелите на Романтиката да ви повдигнат настроението, да увеличат енергийното ви ниво, финансите, кариерата ви и всичко останало, което ще ви донесе мир. 
За лични консултации и въпроси:
Веска Александрова, Рейки Мастер –учител и лечител  и в системата усилено Рейки лечител, Йога инструктор, Пилатес инструктор, Тета лечител, Биоенерготерапевт, масажист Сайонджи масаж – Юмейхо терапия, духовен консултант – Ангелска Терапия  по метода на Дорийн Върчу. 
За записване: +4367762057356 , +359876797013- 
Веска Александрова, във Фейсбук -Veska Aleksandrova,
skype-veska6610.
 
Прочетено 600 пъти Последна промяна от Четвъртък, 02 Ноември 2017 19:12
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…