All for Joomla All for Webmasters
Изложба „Животът по Дунава” се открива в София

Събитието е част от инициативите на Австрийското посолство по повод председателството на Стратегията на ЕС за Дунавския регион.

 

 

Изложбата „Животът по Дунава” се открива на 29 ноември от 14 ч. в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, Централно фоайе. Това съобщиха от Австрийското посолство в София. 

 

Изложбата е част от събитията на Австрийското посолство по повод председателството на Стратегията на ЕС за Дунавския регион (1 ноември 2023 г. – 31 декември 2024 г.) и е под мотото „Представете си достойнство“ (Imagine Dignity), една от приоритетните теми на Австрийското федерално министерство по европейски и международни въпроси. Достойнството би трябвало да се разбира като достойнство на природата като цяло, достойнство на хората и всички други видове. 

 

На откриването на изложбата ще присъства кураторката Малвина Талик и представител на Института за Дунавския регион и Централна Европа (IDM).

Прочетено 194 пъти Последна промяна от Четвъртък, 23 Ноември 2023 13:47
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…