All for Joomla All for Webmasters
Какво ни носи Новолуние в Телец?
 
Астропрогнозата е на Руслан Борисов-Азарей.
На 5.5.2019 в 01:47 часа настъпва новолуние в знака Телец.
 
"Човек може да постигне всичко, което желае, но да не иска косъм повече от това, което му е определено ...."
Учителя
 
През следващият лунен месец ще се занимавате със семейните и домашни финанси, недвижими имущества. Ще имате желание да купувате продукти и вещи за дома. Възможно е да проявите екстравагантност в тази насока, което би довело до парични затруднения. Трудностите биха били предизвикани от евентуално желание да се изпълнят тези проекти с помощта на лизинг или кредит.
 
Финансовите сделки са нещо обичайно по това време и жените, повече от всеки, ще играят значителна роля в паричните дела или бизнеса ви.
 
Деловата активност вероятно ще бъде свързана с домашни продукти, услуги или недвижимо имущество. Склонни сте да придобиете предмети на изкуствата и лукса, които да украсят вашия дом.
 
Имате по-голяма потребност от емоционална и домашна безопасност, както и от материално обезпечение. Отсъствието им се отразява по-интензивно на нервната ви система от обикновено. Ако се вторачите прекомерно в грижи за материалната обезпеченост, това би ви накарало да гледате по-материално на живота.
 
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Козирог и Дева. То ще доведе до напрежение в представителите на зодиите Скорпион, Водолей и Лъв.
 
По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали. 
 
И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!
 
Темите върху, които може да се фокусирате са следните:
• Финансова стабилност
• Печелене и харчене на пари
• Придобиване на недвижимо имущество
• Богатство
Желая ви здраве и успех!
 
Азарей – Консултант Астролог:
0898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov
Прочетено 358 пъти Последна промяна от Петък, 03 Май 2019 09:29
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…