All for Joomla All for Webmasters
За първи път пациентски форум “Ранна менопауза при жени с рак на гърдата ”

Има възможност да се включите онлайн в събитието.

Българското дружество д-р Мария Василева, водещ онкохирург за борба с рака на гърдата и други гинекологични тумори имат удоволствието да ви покани на първи пациентски форум на тема:

„Ранна менопауза при жени с рак на гърдата“– Курс за подобряване качеството на живот. 

 

Курсът би бил полезен и за жени без рак на гърдата, които са с ранна менопауза или естествена менопауза, с оплаквания от горещи вълни, нощно изпотяване, влагалищна сухота и други. 

 

Всещи, който желае да участва във форума, трябва да попълни регистрационна форма, след което да заплати такса за участие в размер на 40 лв. по следната банкова сметка: IBAN: BG88BPBI79401091300301

Титулят на сметаката – “БДРГ” до 20 март 2023г. 

 

След тази дата, както и регистрация на място е възможна срещу регистрационна такса от 100 лв. Плащането се извършва единствено с банков трансфер на горепосочената банкова сметка. 

 

Подробна програма и регистрация за събитието можете да намерите тук: https://bbca.bg/index.php/ranna-menopauza/ 

 

Организационният екип държи изключително много всеки човек да има достъп до по-добро качество на живот. За това, в случай че регистрационната такса представлява проблем за вас – пишете ни! С радост ще ви запазим място, без да плащате! 

 

Българите в чужбина, респективно от Австрия има възможност за онлайн участие. 

 

Д-р Мариела Василева , организатор на събитието, е водещ български онкохирург, която българите в Австрия познават с изследователската й работа в Европейската асоциация по медицинска онкология (ESMO) в Инсбрук.

 
Прочетено 907 пъти Последна промяна от Сряда, 08 Март 2023 23:03
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…