All for Joomla All for Webmasters
“България Еър” с ексклузивни полети на специални цени от Рим, Лондон, Брюксел до София
Специална промоционална кампания, насочена към част от българите в чужбина, стартира националният превозвач “ България Еър ”.
 
Ексклузивно за полетите си от Рим на 20 ноември и от Лондон и Брюксел 21 ноември към София авиокомпанията е подготвила  промоционално ниски цени на самолетните си билети.
 
Само за тези дати еднопосочните билети от Рим към София ще са 74 евро, а от Лондон към София ще струват 89 паунда. На 21 ноември билетите от Брюксел към София ще започват от 104 евро.
 
Най-голямото удобство за пасажерите е, че в посочените цени на билетите се включват всички такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг р 1 дамска чанта или чанта за лаптоп, както и  безплатен check-in. 
 
Чекиран багаж може да се добави и заплати преди полет на летище или в офис на издателя на билета - цената на първо парче багаж до 23кг е 20 евро на посока. 
 
За да си осигурят по-голяма сигурност и лично спокойствие, пътниците могат да заплатят допълнително за избор на седалка с повече пространство, резервиране на съседна седалка или такава по-близо во изхода.
 
От 24 часа до 40 минути преди полет всеки може да заяви и услугата  Upgrade до бизнес класа  и да бъде настанен в бизнес класа, където да пътува още по-комфорно, наслаждавайки се на  4-степенно кетъринг меню  и на уединение. 
 
Повече информация може да откриете на уебсайта на авиокомпанията на  www.air.bg.
 
В интерес сигурността и здравето на пасажерите, носенето на предпазни маски по време на полет с „България Еър“ остава задължително за всички.
 
За максимална защита самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират както със специални препарати, така и с ултравиолетови лъчи (UV) чрез системата HoneywellUV Cabin System II. Технологията доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. 
 
Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и била зараза по въздушен път.
 
 
 .
 
 
 

 

Прочетено 528 пъти Последна промяна от Петък, 05 Ноември 2021 18:03
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…