All for Joomla All for Webmasters
Честит рожден ден, Sanus et Salvus!
Честит празник на хората в бели престилки - 7 -ми април ! А вие, мили читатели,  бъдете здрави!
Днес здравният сайт на българите в Австрия Sanus et Salvus става на  2 години! 
Мили приятели,
Изминаха някак неусетно и вторите 365 дни, откакто стартирахме здравния сайт  Sanus et Salvus.com.
Смятаме, че той е единствен по рода си проект, който има за цел да информира за здравеопазването както в Австрия, така и в България. А също за нови терапии, методи и техники на лечение, алтернативна медицина, вкл. и някои други фактори, които влияят на здравето.  
Сред т.нар. "емигрантски" сайтове няма нито един, който да е изцяло здравен, каквито сме ние. При сайтовете в чужбина здравето е само секция. т.е., нашето е наистина предизвикателство. 
Името Sanus et Salvus в превод от латински  означава „Здрав и невредим”- равновесие към което се стремим и е особено важно за човека през целия му живот.
Нашият екип информира, напътства, съветва с новини, актуални интервюта, статии  с водещи австрийски, български и чуждестранни експерти в сферата на медицината, фармацията, зъболечението, фитотерапията, ветеринарната медицина, балнеологията и СПА –процедурите.
Българите в Австрия, дори и да  живеят в алпийската република трайно  постоянно са и в двата контекста, и ги вълнува непрекъснато съпоставката, а също и случващото се в България. Много от тях си пътуват често - било то за празници, било заради родители, било  заради семейството, и в редица области на здравеопазването също се възползват от здравните услуги и в България.
Благодарим на всички наши читатели, че бяхме заедно!
Продължаваме! 
Честит празник на хората в бели престилки ! Не си даваме сметка, но събрани заедно те формират един огромен концерн от 70 хил. души заети само в България и още толкова в Австрия!
А, вие, мили читатели бъдете здрави!
 
Прочетено 338 пъти Последна промяна от Събота, 07 Април 2018 11:56
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…