All for Joomla All for Webmasters
Merkur изчезна в Австрия, търговската верига се казва вече Billa Plus
Рембрандирането е факт от вчера, 6 април 2021 година и засегна точно 144 супермаркета на Merkur, съобщиха местни медии. 
 
Веригата супермаркети в Австрия Merkur официално вече е слята с Billa и се нарича Billa Plus. Целта на сливането е да се предложи „най-доброто от двете съществуващи марки” на пазара, които са под шапката на концерна REWE. 
 
До 2024 г. в Австрия е планирано да бъдат открити още 100 нови филиала, а 200 клона с марката  Billa ще бъдат реновирани, съобщиха от компанията. 
 
Изчезва предлагането на стоки с „Dauertiefpreise“(постоянно ниски цени) , а набора от стоки „Billa Extrem“ се разширява. 
 
Между 10  и 12 продукта всяка седмица ще се предлагат с намаления, за покупката на които няма да се изисква „Jö”карта.  Около 4 млн. австрийци имат такава потребителска карта.  
 
Очаква се близо 2 хил. артикула да се продават на по-ниски цени, и други познати марки хранителни стоки да бъдат развити още повече. Billa ще продължи да развива пазара на прясно месо и биомарките. 
 
Заради рембрандирането са били сменени 700 рекламни табели, надписите на 40 хил. пазарски колички, раздадени са ново работно обекло и баджове на служителите, и повече от 10 млн. ценови етикети са ръчно сменени.
 
 .
 
 
 

 

Прочетено 1259 пъти Последна промяна от Сряда, 07 Април 2021 19:55
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…