All for Joomla All for Webmasters
Започва 12-о конопеното изложение и конгрес на Cultiva във Вьозендорф
Събитието е от 11-и до 13-и октомври 2019 г. и ще събере много експерти,
които ще дискутират медицински, правни, културни и политически аспекти на приложението на  конопа днес. 
 
 
 
На австрийското изложение /Cultiva Hanfmesse & Kongress/ всичко  ще се върти около техническата култура и лечебното растение коноп, което има много и разнообразни приложения. 
 
Използването му се прострира както за развлекателна цел, така и като устойчива суровина за индустрията и ценна суперхрана, която също се влага в медицински продукти и козметика. Над 150 изложители ще представят най-новите трендове и безброй новости и приложения. 
 
Ботаническата градина в единствената по рода си стъклена пирамида в близост до Виена /Eventhotel Pyramide във Вьозендорф/ ще бъде домакин на изложението. На площ от над 8 хил. кв.м. , обгърнати от палми и екзотични растения, фирма Cultiva е организатор на събитието за 12-и път. 
 
Тук ще присъстват изложители и търговци, а сред обсъжданите теми ще бъдат застъпени здраве и канабидиол /CBD/, продукти от коноп, семена, пушенето на трева и градинарство. Уоркшопове, много силна презентационна програма, иновации и продуктови презентации, промоции ви очакват под един покрив. 
 
Към изложителите, и тази година ще има допълнително зрелищно шоу в Бунгалото на  международно признати майстори-духачи на стъкло, които ще правят своите изделия. Предвидено е и кулинарно шоу, където ще се приготвят и предлагат продукти с коноп, също и уъркшоп за ползите и изработката на конопено въже. 
 
Новото ще е Бунгалото /HempStoff/, в което ще се демонстрира изработката на дрехи, матраци и покривки от коноп. Посетителите ще се насладят на модно шоу, в което ще бъдат показани красиви дрехи от коноп.  
 
Изложението е и платформа за стартиращи фирми и нови продукти, и кани експертите на дискусия и размяна на ноу-хау. 
 
След изложението, за участниците  е предвидено Pool Party, в уелнес зоната на Eventhotel Pyramide, Безплатен шатълбус ще извозва гостите от станцията на U6 Siebenhirten до мястото на купона.
 
Очаквайте новостите в следващи статии!
 

Прочетено 923 пъти Последна промяна от Сряда, 09 Октомври 2019 11:43
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…