All for Joomla All for Webmasters
Бабите

Очарователната книжка от испанската писателка Беа Табоада е топла като прегръдка от любимата ни баба.


Бабо, бабче, маминке – имаме много думи, с които наричаме най-специалните хора в живота ни. Но понякога думите не са достатъчни, за да изразим обичта си към жените, които са ни научили да растем смело, да мечтаем и да бъдем себе си…всяка баба по своя си начин. 

 

В опит да запечата уникалната връзка между децата и техните първи приятелки – „Бабите“, у нас се появява цветното издание „Бабите: Всяка по свой си начин“, в което испанската писателка Беа Табоада с много смях и нежност поднася на малки и големи читатели очарователна история, топла като прегръдката на любимата баба. 

 

Илюстрована от магьосницата Вив Кембъл, тази великолепна книжка проговаря и на български език в невероятния превод на поетесата Мария Донева. 

 

Вълшебна приказка, която започва не с „Имало едно време…“, а с „По мое време…“, „Бабите“ е обяснение в любов към онези супергерои в живота ни, които са съвсем истински. Бабите, които имаме щастието и привилегията винаги да са на наша страна. Дори когато грешим – и особено тогава. 

 

Бабите, които ни учат да шием. Бабите, които винаги могат да ни примамят с нещо вкусно. Бойните баби – онези, които ни предпазват от всички злини. И бабите – огледало на едно изминало време, чиято младост понякога ни изглежда толкова невероятна. 

 

Трогателна, забавна и пленяваща със своите красиви илюстрации, „Бабите“ от Беа Табоада (издателство "Сиела") е цветно пътешествие за читатели от всички възрасти, което ни подканва да отделим дължимото време да опознаем своите собствени баби и маминки. Да чуем техните истории да разберем повече за мечтите им и да ги заобичаме още повече! 

 

Защото „когато имаш баба, животът е all inclusive“, както пише любимият Фредрик Бакман. И макар и всяка баба да е различна по свой собствен начин, любовта им към нас си остава еднаква – безрезервна и всеотдайна!

  .

 
 
 

 

Прочетено 230 пъти Последна промяна от Вторник, 15 Ноември 2022 10:44
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…