All for Joomla All for Webmasters
Роди се Младенец

Книгата на Тоня Горанова вече има българско издание.

За пръв път книгата излиза на немски език, публикувана от arsEdition. В продължение на двайсет години се радва на невероятен успех и се превръща в същински коледен бестселър! 

 

„Роди се Младенец“ (издателство "Колибри") разказва вълшебната история за Рождеството на Исус. Изящните и завладяващи илюстрации ни отвеждат 2000 години назад във времето, за да ни посветят в чудото и смисъла на святата нощ на Коледа и да изпълнят сърцата на малки и големи читатели с вяра в доброто. 

 

Живяло някога в древния град Назарет, в земята Израилева, в малка спретната къщичка, едно момиче — Мария. Мария била умна и хубава, но не затова я обичали хората, а защото била добра. Сърдечно и с готовност помагала не само на близките си, но и на всеки, който се нуждаел от помощта й. Тя вярвала, че повечето хора са добри. 

 

Един ден, докато вършела къщната работа, Мария усетила особена тишина. Вдигнала поглед и занемяла — пред нея стояло неземно красиво създание! Това бил ангел, истински ангел… с ефирни криле! Той й подал красиво цвете и прошепнал: 

 

— Аз съм пратеник на Бога. Сам Господ те е избрал да Му родиш син, когото ще наречеш Исус! И Той ще дари на хората справедливост! Усмихнал се ангелът нежно и се стопил във въздуха…  

 

Така започва историята за раждането на Исус Христос, сина Божи, преди повече от 2000 години. Претворена красиво, с много топлота, от художничката Тоня Горанова, която има в творческата си биография множество български и чуждестранни книги.

 

Носителка е на 3 международни награди и 16 български отличия, включително най-престижното - на името на Борис Ангелушев.

  .

 
 
 

 

Прочетено 326 пъти Последна промяна от Петък, 02 Декември 2022 21:30
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…