All for Joomla All for Webmasters
Новолуние в Рак
На 29.6.2022 в 05:53 ч  настъпва Новолуние в зодиакалния знак Рак.
 
През следващият лунен месец има възможност да се занимавате с емоции в семейните и домашни дела. Ще се радвате на взаимодействие между членове на семейството, родители или други хора от домашния кръг. 
 
Възможно е засилване на предаността към семейство, религия и народ. Ще са засилени националното самочувствие и патриотизма. Семейните дела и финанси ще са част от вашите грижи. Някои от вас ще постигнат успех работейки дистанционно.. 
 
Имате потребност от домашен уют и безопасност. Можете да се занимавате с дейности, свързани с жилището – почистване, храна, ремонт, обзавеждане, закупуване на  препарати. У жените е възможно да се пробуди по-силен майчин инстинкт. 
 
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Рак, Скорпион и Риби. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Везни. 
 
По време на Новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали!
И все пак, нужно е и усилие от ваша страна! 
 
Темите върху, които може да се фокусирате са:
Дом – закупуване, обзавеждане, ремонт
Фамилия и родители 
 
Родина – патриотични подбуди
Градина, селскостопанска продукция 
 
Желая Ви здраве и успех! 
 
Азарей – Консултант Астролог:

+ 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 
Прочетено 113 пъти Последна промяна от Вторник, 28 Юни 2022 19:56
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…