All for Joomla All for Webmasters
Новолуние в Рак. Слънце в Лъв. Какво да очакваме от планетите и неподвижните звезди?
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей. 
 
На 20.7.2020 в 20:34 часа настъпва Новолуние в знака Рак. Това е второто Новолуние в Рак!
Гражданите твърдо ще продължат изразяване на своето недоволство. Коалиционното споразумение ще бъде подложено на ново изпитание. Политическите договорки ще се характеризират с нестабилност.
 
Има вероятност коалиционните проекти да се осуетят. Това положение ще забавя идеите на управляващите за нови варианти и реформи на кабинета. Влиянието е неблагоприятно за въпросите свързани със спазване на правовия ред. Има шанс за победа на народните искания над трудностите, при които сме поставени. 
 
Покровителите на управляващите ще се окажат като нестабилни приятели. Ще има неизпълнени обещания. Реформите в кабинета няма да доведат до очакваните резултати. Дават се изпитания за управляващите. 
 
Появяват се обществени скандали, предизвикани от жени, безредици, напрежение във външните работи. Мъчителни епизоди ще занимават обществото. Международните отношения ще бъдат критични. Пречките, които се появяват са свързани с външнополитическо влияние. 
 
В личен план през следващият лунен месец има вероятност да се занимавате с емоции в семейните и домашни дела. Ще се радвате на взаимодействие между членове на семейството, родители или хора от домашния кръг.
 
Възможно е засилване на предаността към семейство, религия и народ. Ще се провокира националното себеусещане и патриотизма. Предстои ви обмисляне на семейните дела и финанси. Някои от вас ще водят своите делови отношения от дома си. 
 
Имате потребност от домашен уют и безопасност. Можете да се занимавате с работа по жилището - почистване, храна, закупуване на препарати. У жените е възможно да се пробуди по-силен майчински инстинкт. 
 
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Скорпион и Риби. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Везни. 
 
По време на Новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали. 
И все пак, нужно е и услилие от ваша страна!!! 
 
Темите върху, които може да се фокусирате са:
• Дом – закупуване, обзавеждане, ремонт
• Фамилия и родители 
 
• Родина – промяна, опазване и защита
• Градина, селскостопанска продукция 
 
На 22.07.2020 в 11:38 Слънцето ще навлезе в знака Лъв
 
Вие ще сте романтични и артистични. Ще ви привличат обществени изяви и каузи. Желанието ви за по-добро образование, както и стремежът ви към познание ще ви кара да се чувствате вдъхновени.
 
Ще имате възможност да осъществите публични връзки с влиятелни и важни личности. Активността ви ще включва игри, спорт и развлечения. 
 
Време е да усетите любовни стимули. Проявявате инициатива в реализиране на интимни срещи и приятелства.
 
За жените съществува възможност за бременност или раждане на бебе. Поемете отговорност за възпитанието на децата и тяхното образование.  
 
Желая Ви здраве и успех! 
 
Азарей – Консултант Астролог:
0898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Azaray Азарей

   

Прочетено 146 пъти Последна промяна от Събота, 18 Юли 2020 18:44
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…