All for Joomla All for Webmasters
Новолуние в Козирог
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей.
На 26.12.2019 в 07:14 часа ще започне Новолуние в знака Козирог. 
 
Както сте си починали, развеселили и замечтали хубаво е да се позамислите за вашия имидж и по-добро семейно положение. Отговорностите пред обществото ще са дневен ред. Нали искаме родината ни да стане по-хубаво място. Важно е да знаем, че земите на България се управляват именно от знака Козирог. Ето защо е толкова важно да подкрепяме мислено Родината! 
 
Нашата делова и професионална активност логично е свързана с търсене на сигурност за семейството. Паричните ни и професионални дела ще се отнасят за имоти, храна, домашни продукти и услуги. 
 
Следващите 28 дни ще са изпълнени с появи на обществени места, лични публични изяви или подобряване на личния имидж, дори да е свързано с ежедневни неща. 
 
Ще имате работа с жени, които имат обществен престиж и власт. Те могат да повлияят и да ви подкрепят в професионалните дела. 
 
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Телец и Дева. То ще доведе до напрежение при представителите на Овена, Рака и Везните. 
 
Магично е по време на Новолуние и малко след него (до 4 часа) да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това кои от тях са се сбъднали. 
 
Темите върху, които може да се фокусирате по време на Новолуние в Козирог са: 
 
• Семейните пари
• Данъци
• Кредити, застраховки
• По-голяма чувствителност и сексуални преживявания
• Интерес към окултна литература 
 
Желая ви весели празници, здраве, успех и късмет! 
 
Азарей – Консултант Астролог
+ 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov

Прочетено 386 пъти Последна промяна от Сряда, 05 Февруари 2020 09:27
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…