All for Joomla All for Webmasters
Юпитер в Козирог: Благодетелят!
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей. 
Кой е Юпитер?
Той е онзи, който нежно и неотклонно ни насочва да мислим за вярата, за правдата и честността. Той ни помага да разширим нашето съзнание. Не случайно е наричан от старите мъдреци – Благодетелят! Където и да е, оказва благотворно влияние. 
 
Козирог, освен че е знакът на България, той е зоната на политиката и лидерството. Това е сферата, където нашата кариера търпи промени.  
 
Ние сме свидетели през последните години на турболенции и преструктуриране, които са под и над видимата повърхност. Сега ще бъде време за рафиниране на тези процеси.
 
Когато политиците застанат на изпит пред Истината и Честността, какво ли ще стане? Ето защо е важно да осъзнаем, че през идната година светът ще изживее своето пресяване. А кое е ситото? - Истината! 
 
На Юпитер в древногръцката митология отговаря Зевс – Вседържителя. Той има силата да повелява. Да повелява на политиците?
Той го може! 
 
На 2-ри декември 2019 година в 20:21 часа Юпитер ще навлезе в знака Козирог. 
 
В личен план вие ще бъдете по-отговорни, честни и амбициозни. Сериозността ще ви подкрепя да бъдете реалисти. С дисциплина и прилежност ще реализирате плановете си. Целеустремеността ще ви носи плодове. Успехът ще ви дарява с радост. 
 
На българите ще ни се наложи да започнем да се усмихваме на живота. С вяра и устрем нека променим първо себе си! Нека да забравим за песимизма, мрънкането и самосъжалението. 
 
Всичко ни е дадено в ръцете. Тук сме и тук ще бъдем! Ние сме един диамант в ръцете на Бога. Той иска от нас просто да шлифоваме стените му. Защото знае, че вътре се крие брилянт .
 
Ако желаете, в момента на навлизане на планетата Юпитер в Козирог – направете своята молитва за България! Вашата помощ е неоценима. 
 
Нека Бог да бди и да ни подкрепя в делата ни! 
 
Азарей – консултант Астролог
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov

  

Прочетено 351 пъти Последна промяна от Сряда, 05 Февруари 2020 09:56
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…