All for Joomla All for Webmasters
Ретрограден Меркурий в Лъв
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей.
На 8-ми юли 2019 година, в 2:16 часа Меркурий ще започне да се връща назад в зодиакалния знак Лъв до 1 август 2019 година. От 19-ти юли планетата ще се върне и в знака Рак.
 
Няма страшно!  Нужна е почивка. Времето, през което този палавник се връща назад е подходящо да си отдъхнем от препускането на нашите мисли по отношение на темите, засегнати в следващите редове. 
 
Не се препоръчва подписване на важни договори и споразумения, свързани с деца и спорт. Покупко-продажбите на недвижими имоти през периода 19-ти юли – 1-ви август са нежелателни. Има вероятност да се натъкнете на забавяне и допускане на грешки.
 
Внимавайте с любовната си кореспонденция и документация, свързана с вашата недвижима собственост. Удачно е времето за предоговаряне на условията по договорите.
 
Очаква се засилване на желанието за подмяна на лични документи – лични карти, шофьорски книжки и задгранични паспорти. Необходимо е да бъдем внимателни, когато управляваме моторни превозни средства, за да избегнем нежелателни срещи с органите на реда – КАТ.
 
Ретроградното движение на Меркурий ще ни подтикне да направим ревизия по отношение на нашите любовни мисли и авантюри, спортната ни активност, децата и тяхното възпитание.
 
Ако сме пътували по-интензивно през изминалите месеци, време е да отделим внимание на нашия дом – да го почистим, подредим и изхвърлим излишните вещи.
 
Това е период на почивка, през който ние се вглеждаме навътре с цел да изчистим безполезни модели или навици! Вярвам, че ще се справите и ще излезете по-силни, и с по-голяма вяра в себе си!
Руслан Борисов- Азарей, консултант-астролог
+ 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov
Прочетено 198 пъти Последна промяна от Неделя, 07 Юли 2019 15:30
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…