All for Joomla All for Webmasters
Онлайн книжарница представя творчеството на д-р Рудолф Щайнер
Книгите на големия австрийски учен и езотерик са събрани вече на едно място. 
Вече е факт  първата българска антропософска електронна книжарница, чиято цел е да събере и предложи на едно място трудовете на австрийския учен и езотерик д-р Рудолф Щайнер, както и книги от други антропософски автори. Макар и колекцията от книги понастоящем да не е пълна, във времето издателите обещават, че ще се стремят да я обогатяват , както и да преиздават стари издания, чийто тираж е изчерпан.
„Тази книжарница, плод на усилията на издателите от Антропософско издателство „Даскалов“ и Издателско ателие Аб, разбира се, не би могла да бъде възможна, ако не беше вашата подкрепа към нашите книжни издания. Така че, изказвайки благодарност за интереса, който проявявахте към нашите книги досега, ние се надяваме и в бъдеще да останете с нас”, посочват издателите .
Те продължават с превеждането и издаването  нови книги от Рудолф Щайнер и  по този начин в недалечно бъдеще да имаме на български език голяма част от необятното и безценно творчество на Рудолф Щайнер. 
Заповядайте в онлайн книжарницата ТУК
Не забравяйте да отбележите при регистрация, че желаете да получавате бюлетин, за да сте информирани, когато излизат нови заглавия.
Ако пък искате да четете книгите на д-р Рудолф Щайнер в оригинал, то ви препоръчваме един от сайтовете в Австрия: 
 
Прочетено 156 пъти Последна промяна от Петък, 05 Октомври 2018 22:19
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…