All for Joomla All for Webmasters
Студенти от Международното лятно училище по проект Danube Future гостуваха в Русе
 Участници са магистри, докторанти и постдокторанти от дунавските страни, както и членове на Дунавската конференция на ректорите и на Алпийско-адриатическата конференция на ректорите от Австрия,
Италия, Румъния, Унгария, Хърватия, Чехия и много др.

Студенти, участници в международното лятно училище по проект DANUBE: FUTURE гостуваха на община Русе.

Петото издание на международното лятно училище се организира от Русенски университет „Ангел Кънчев“. То се провежда в периода 10-16 септември в „Канев център“, а темата му е „Мениджмънт на проекти и предприемачество за устойчиво развитие на регионите в Дунавския макрорегион".

Участниците бяха запознати с дейността на общинската администрация, както и с проектите, по които екипът на дирекция „Европейско развитие“ работи, а именно проекти по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 и Програмата за трансгранично сътрудничество Интеррег V-A Румъния – България  2014-2020. По-късно студентите посетиха и община Гюргево.

Участници в международното лятно училище са магистри, докторанти и постдокторанти от дунавските страни, членове на Дунавската конференция на ректорите и на Алпийско-адриатическата конференция на ректорите: Австрия, Албания, Босна и Херцеговина, България, Италия, Румъния, Сърбия, Унгария, Украйна, Хърватия, Чехия.

Прочетено 179 пъти Последна промяна от Сряда, 12 Септември 2018 14:04
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…