All for Joomla All for Webmasters
Ветеринарната клиника на грижовната Аглая Керман
Vierbeiner Tierarztpraxis е много обичана от виенчани. 
Ветеринарната лекарка Аглая Керман (Mag. Aglaja Kermann) е един от съсобствениците на Vierbeiner Tierarztpraxis във Виена. 
 
Самата тя (на сн. вляво) е кореняк виенчанка и произхожда от... музикално семейство. Преди да учи ветеринарна медицина, тя трябваше да убеди родителите си, че е добре да си имат домашен любимец. Баща й беше против, но накрая се съгласи и тя си взе кучето Jippie, порода ердел териер.
 
Междувременно, Аглая отиде да трупа житейски опит: узна от първа ръка какво е да живееш високо в планините на Австрия, как се правят сирене и кашкавал в мандра, и стана вегетарианка. И оттогава заобича планините, а по-късно своя съпруг и трите им деца. 
 
Преди да създаде своята ветеринарна клиника Vierbeiner, Керман натрупа опит във виенския Breitensee - клиника за малки животни, създадена от университетския проф. Норберт Копф ( VR Univ. Prof. Doz. Dr. Norbert Kopf). Тук тя работи като асистент-лекар в продължение на 7 години. 
 
У дома Аглая има частно стопанство, в което се разхождат на воля свободни кокошчици и петли, овчици, едно куче и три котки.  
 
Ветеринарната клиника Vierbeiner предлагат вътрешна медицина, зъболекарски и ортопедични услуги, извършват операции, оказват помощ при раждане, лекуват както женски, така и мъжки животни. 
 
Разполагат с рентген и лаборатория, ултразвукова терапия, терапия с лазер, извършват и интензивни грижи. Ако състоянието на вашия домашен любимец не позволява той отново да си тръгне с вас, то той остава на стационарно лечение в клиниката, толкова дълго, колкото е необходимо. 
 
„Ние имаме голям опит и модерно оборудване за спешна и интензивна медицина- кислородотерапия, вливане на инфузии и др”, пояснява Керман.  
 
Клиниката се грижи много всеотдайно за домашните любимци, правят и имунизации, като подканят притежателите им да ги заведат след предварително уговорен час. Възможни са и домашни посещения.  
 
Виенчани обичат Аглая Керман, защото тя много обича животните и се грижи за тях с любов. Освен това домашните любимци усещат нейното отношение и тази любов преминава в тях, както поетично обясни виенчанин, който води кутретата си редовно в нейната практика. 
 
На виенчани Mag. Керман е известна с голямото си сърце. Тя преподаваше немски език като доброволка на бежанци и мигранти - предимно от Афганистан и Сирия в сграда на бившата клиника Lainz. 
 
 
Във ветеринарната клиника може да разчитате още на компетентните грижи на Барбара Ладенхауф (Dr. Barbara Ladenhauf) и Мари Махайнер (Mag. Marie Macheiner). 
 
 
За контакт:
1160 Wien
Enenkelstraße 36
Tel und Fax : 01 / 492 00 22
При спешност:  0676 / 492 0 492
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Работно време ТУК:
 
Светлана Желева
Десислав Паяков

 

Прочетено 1377 пъти Последна промяна от Неделя, 22 Март 2020 20:02
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…