All for Joomla All for Webmasters
Търсят доброволци за помощ при лечение в чужбина
Доброволците превеждат, придружават, помагат на сънародниците ни, търсещи медицинска помощ в друга страна.
Търсят доброволци, които да помагат на българите при лечение в чужбина. Те превеждат, придружават, помагат на сънародниците ни, търсещи медицинска помощ в друга страна.
 
Желаещите могат да кандидатстват до 15 ноември  2016  г. с обявения формуляр.
"Лечение без граници” е проект, чиято цел е да осигури подкрепа на български граждани при спешно животоспасяващо лечение в чужбина, което не може да бъде проведено на територията на България. 
Основната ни дейност е помощ с превод на място в съответната болница, при попълването на документи при приема и в други етапи на престоя на пациента. До този момент нашата мрежа се състои от над 130 доброволци в 13 държави на 2 континента", анонсират своята дейност от организацията.
 
Ако живееш, учиш или работиш в чужбина,
 
Aко говориш официалния език на съответната държава, както и български език на ниво,
 
Ако си готов да отделяш от времето си, за да превеждаш на българи, нуждаещи се от лечение зад граница,
 
Ако си отговорен, точен и ангажиран и Си решен да бъдеш промяната, която искаш да видиш в света,
 
... то тогава с радост бихме те приветствали в екипа на Лечение без граници в качеството си на доброволец за превод на български пациенти на мястото на лечение в чужбина, пише в обявата на организацията. 
Допълнителна информация: 
Предишен опит при устни преводи и медицински познания не са задължителни. От значение за осигуряването на ефективна помощ на нашите сънародници са желанието за съдействие, много добрите познания на местния език и възможността за отделяне на време при поемане на случаи и присъствие на мястото на лечение.
 
Прочетено 1021 пъти Последна промяна от Събота, 29 Октомври 2016 16:20
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…