All for Joomla All for Webmasters
Известният български астролог Филип Филипов с интервю във Виена
Интервюиращ е популярният езотерик и автор на книги Андреас Нусбаумюлер. 
Известният български астролог Филип Филипов даде интервю на популярния в Австрия езотерик и автор на книги Андреас Нусбаумюлер по време на посещението си във Виена в края на февруари т.г.
В интервюто той разказва за любовта си към най-старата наука на човечеството – астрологията, от която произлизат всички останали науки, за идеите на древните посветени, за живата Вселена, организирана на фрактален принцип, за астрологичните предсказания, които е  правил, както и за важен космически процес, който предстои. 
Прекрасният превод е на преводачката Галина Трайкова.
Цялото интервю можете да видите ТУК:
Линк към сайта на Андреас Нусбаумюлер: https://illusion-or-reality.info/interviews/
Контакти с Филип Филипов:
Филип Филипов – той е физик и философ, майстор на първата наука на човечеството – астрологията. Прогнозирал е с научните методи на астрологията световни събития с точност до ден и дори географски координати като: земетресенията във Фукушима, Перник и Италия, войната в Украйна, атентата в Сарафово, самолетните катастрофи през март 2014-а и март 2015-а, инцидента в Хитрино и много други.
Последовател е на астрологичната школа, създадена от Петър Дънов, и учредител на Българската астрологична асоциация, често изнася лекции в областта на Антропософията и Езотеричното християнство, както и на теми свързани с астрофизика и космическото развитие на човечеството.
Прочетено 2581 пъти Последна промяна от Понеделник, 05 Март 2018 13:10
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…