All for Joomla All for Webmasters
Благотворително: За изграждането на дневен център за възрастни с епилепсия в София

Купувайки едно пано, помагате на хората с епилепсия в България.

 

Известният български художник Иван Яхнаджиев и малката художничка Дара са нарисували невероятни платна с пейзажи и фигурални композиции.

 

Всички приходи от продажбата на картините са благотворителни и средствата ще бъдат насочени към изграждане на Дневен център за възрастни с епилепсия в София. 

 

Картините на Дара с Иван Яхнаджиев по 200 лева! Размерът на картините е 45/60, "смесена техника", рамка с антирефлексно стъкло! 

 

В благотворителната инициатива са включени и картинните пани, изработени от деца с епилепсия и други увреждания. Те са изработени с „жива” вълна върху памучно платно със смесена техника. Размерите на всяка картина са 53/ 75 см с антирефлексно стъкло. 

 

Най-новите попълнения са са пъзели с рамки и стъкла, изработени от Петър Милев, млад човек, който също страда от епилепсия. Купувайки едно пано, помагате на хората с епилепсия в България.

 

Ако някой в чужбина иска да притежава една от тези картини, може да напише съобщение ТУК , ще получите снимки на наличните платна, а след това картината ще му бъде изпратена с необходимите документи, в които има и сертификат за дарение.

 

Картините можете да разгледате ТУК, а на Фейсбук още страница на асоциацията В АРДЕ творим чудеса ви очакват и още предложения за коледни подаръци! 

 

Транспортът е за сметка на получателя! 


Парите се превеждат директно на сметката на Асоциацията
Банка ДСК
BG05STSA93000010117585
Асоциация на родители на деца с епилепсия
гр.София, бул. Витоша №176

 
Прочетено 231 пъти Последна промяна от Понеделник, 12 Декември 2022 08:49
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…