All for Joomla All for Webmasters
Първият напълно автоматизиран ресторант се открива във Виена
 Ресторантът FoodieFridge предлага 24 часа в денонощието биологични продукти от местни производители.
 
Официалното му откриване на виенската улица Таборщрасе 15 е на 8 октомври. В ресторанта има единствено вендинг автомати, но въпреки липсата на сервитьори, контакт с клиентите ще има. 
 
Висококачествени ястия могат да бъдат закупени в ресторанта по всяко време на денонощието. Вкусната храна тук е издигната в култ, а продуктите са биологично чисти и изключително местно производство, раказва Ойроком-ПР , част от мрежата за международни връзки на Община Виена. 
 
Предлагаме храна за вкъщи, а рецептите са създадени в сътрудничество с най-добрите виенски ресторанти, разказва Александър Билаш, съсобственик и изпълнителен директор на компанията.
 
След приготвяне храната се охлажда, опакова се в екоопаковки и се съхранява в хладилници. По този начин тя запазва вкуса си през следващите три до четири дни.
 
Избраните рецепти идват предимно от тайландската, испанската, италианската и австрийската кухня. Ресторантът разполага и с автомати за закуски, като веган чипс и сладкиши, с които Виена е известна по цял свят.
 
Там могат да се закупят и напитки, като повечето от тях също са биопродукти. Пълната гама на ресторанта включва около 300 продукта, включително сезонни оферти. 
 
Бургери за по едно евро със сигурност няма да се предлагат в този ресторант, но цените ще бъдат в рамките на разумното за Виена.
 
Отделните ястия струват от 7 до 10 евро, а ако ястието съдържа риба или скариди, цената ще е малко по-висока.
 
За да не се пренебрегва човешкия фактор и да не се губи общуването между хората, ресторантът редовно ще провежда дегустации на храни, където клиенти и собственици ще могат да се срещнат, да опитат новите предложения и да обменят мнения за менюто.
 .
 
 
 

 

Прочетено 222 пъти Последна промяна от Петък, 08 Октомври 2021 14:29
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…