All for Joomla All for Webmasters
Нова детска игра - хит в Австрия

Наричат я „Pop it”. 

Това лято, освен със своите запленяващи цветове и форми, дойде и с нова игра. Наричат я „Pop it”(в буквален превод – „Спукай го”!)

 

Тя е подходяща както за децата , така и за тийнеджъри, а също и за офиса. Играта за малчугани се предлага в детските магазини, но тя може да се играе и на мобилните телефони, виртуално.

 

Силиконови частици в различни големини се предлагат в най-различни форми: правоъгълници, кръгчета, еднорог, сладолед или дъга.

 

Отличителното е, че при натиск частиците започват да пукат, подобно на уплътняващото фолио, наречено на немски Luftpolsterfolie, т.е това е много популярна изолираща обвивка с балончета. 

 

Играта си е игра, но вече има и медицинско приложение. Въпреки краткото време през което е на пазара, ерготерапевтите я препоръчват на всички за прогонване на стреса, но особено e подходяща за подобряване на фината моторика, а също и на деца, които страдат от Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHS). 

 

Цената на играта започва от 4.99 евро и я има в детските магазини - Spielwaren Heinz например.


 .
 
 
 

 

 
Прочетено 438 пъти Последна промяна от Петък, 13 Август 2021 22:00
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…