All for Joomla All for Webmasters
Спешна зъболекарска помощ в Грац. Къде да я открием?

Адреси за достъпна медицинска помощ. 

Никога не е приятно да ни заболи зъб. И по закона на Мърфи, това най-често ще се случи в празничен ден, по време на почивка, през уикенда и дори нощем.

Школата на Грац се слави със своите традиции в изключителна подготовка на кадри в областта на медицината, фармацията и зъболечението. 

Община Грац предлага достатъчно възможности за поемане на спешните случаи през деня, но само в определени часови диапазони както в делник, така и в празник. 

 Изключението е през нощта, когато не разполагате със спешен зъболекар. 

И все пак не сте оставени съвсем без спешна дентална помощ нощем. Дежурният екип на Клиниката по лицево-челюстна хирургия на областната болница ще ви обслужи в случай на оток, кървене и пр. Адресът и повече информация можете да намерите ТУК.

Къде да открием спешна зъболекарска помощ в Грац?

 Ето адресите:

1. През деня 
 
Този линк ТУК ще ви е от полза за дежурния график на зъболекарите, които са на ваше разположение, при необходимост  в съботния, неделния и празничния ден. 
 
Има достатъчно отворени зъболекарски практики, като едните работят само в определен часови диапазон от 10 до 12 ч., а другите- от 16 до 18 ч. 
 
Във всички населени места в провинция Щирия, без Грац стоматолозите работят само от 10 до 12 ч. в почивните дни и в празник.
Повече информация ТУК:
 
На ваше разположение са и Зъболекарските центрове към Здравноосигурителна каса на Щирия: 
 
Адрес:
Fachärztezentrum - 1. Stock
Friedrichgasse 18, 8010 Graz
+43 316 8035-5508
Работно време:
Понеделник-Четвъртък: 06:30 - 17:30 ч.
Петък: 06:30 - 13:30 ч.
Повече инфо ТУК:
 
През деня можете да разчитате на професионалната помощ и на Клиниката по зъболечение към Медицински университет- Грац. За контакти и записвания ТУК:
 

Прочетено 416 пъти Последна промяна от Събота, 10 Август 2019 19:52
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…