All for Joomla All for Webmasters
„От  нула “ – настолна книга за родители
Най-новата книга за отглеждането на деца у нас е написана от педиатър.
Книгата е настолна за родители и нейн автор е педиатърът д-р Марио Янакиев.
„От Нула” казва всичко – От нула за детето – развива се от ембрион , през новородено - кърмаче и т.н. През целия този период то непрекъснато се развива и поднася много изненади на хората , които го отглеждат.
- От нула – важи и за майката – тя веднага не става такава след раждането. Иска се време, спокойствие и много здрави нерви.
От нула и за бащите. Те са много важен фактор в отглеждането на детето и в създаването и поддържането на „това събитие ,наречено семейство“.
Д-р Марио Янакиев е обяснил  на достъпен език, стъпка по стъпка най-важните неща , с които ще се сблъскат родителите както в психологически аспект, така и в храненето и отглеждането на детето.
Най-важното за една книга за родители е да бъде:-увлекателна, на достъпен език и интуитивна.
За доставка на книгата:( http://www.d-rmario.com/?product=%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%)
Д-р Марио Янакиев работи в България и е педиатър с 25 -годишен стаж. Първо практикува 7 г. в Спешно отделение, а след това като участъков педиатър. Има и специалност хомеопатия.
През 2008 г. създава сайтът www.d-rmario.com, насочен към майките с цел тяхното обучение по отглеждането, профилактиката и лечението на децата им. Като естествено продължение на работата му се появи и първата му книга – „От Нула“. С д-р Янакиев можете да се свържете на тел. + 359 889 80 18 74 или да му пишете на e-mail – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 
Прочетено 3765 пъти Последна промяна от Неделя, 10 Юли 2016 07:45
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…