All for Joomla All for Webmasters
За новолунието в Овен, ретроградния Сатурн и ретроградния Плутон
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей. 
На 16.4.2018 в 04:58 часа настъпи новолуние в знака Oвен!
Възможно е да проявявате променливи настроения и емоционална възбуда. Могат да ви занимават семейни и домашни дела, и съответните разходи. Има възможност по това време да се осъществят различни срещи и контакти. Постарайте се да избегнете спорове и семейни неуредици.
Увеличава се апетита и човек яде повече. По това време съществува склонност към емоционална импулсивност. В някои случаи човек става леко чувствителен и излишно реагира на мнението на другите хора. Случайните емоционални реакции от този тип вероятно дразнят другите и могат да ви направят непопулярни.
Новолунието е благоприятно за зодиите Стрелец и Лъв. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Рак и Везни.
На 18.4.2018 година в 04:48 часа планетата Сатурн започна да се движи ретроградно в знака Козирог и ще остане там до 6.9.2018 година.
По този начин той ще влияе върху световните лидери и управлението посредством стопиране на развитие на започнатите политически процеси, тяхната ревизия и забавяне. Това е прекрасно!
В личния живот въздействието му ще се усети в сферите на професионалното развитие и известността. Възможно е да се преборите за промяна на вашата заплата и получаване на допълнителни бонуси.
Може да се почувствате самотни, изолирани и неразбрани. Помислете как ще се ободрите чрез излети сред красиви места и забележителности.
Върнете се към природата и преоткрийте силата й!
Не бъдете наивни! Предефинирайте целите си! Проверете дали сте достатъчно практични и дали консерватизмът ви носи необходимите резултати и сигурност.
По отношение на бизнеса е необходимо да се направи анализ на структурните промени в управлението. Ако е нужно може да се отложи по-глобална промяна, с цел по-детайлно обмисляне и взимане на по-правилно решение.
На 22.4.2018 година планетата Плутон ще стане ретроградна до 1.10.2018 в знака Козирог. Това влияние ще се усети на подсъзнателно ниво като бунт срещу всеобщия световен натиск. Ще се предизвикват действия, които водят след себе си до срив на установени социални норми. В тази сложна ситуация ще помогне ретроградния Сатурн посредством внасяне на разум и ревизия на подобни нестандартни идеи по отношение на морал и социални устои. 
Контакти:
За астрологични консултации: + 359 898 623 851, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., facebook: Ruslan Borisov
Изработва следните видове хороскопи: рожден хороскоп,  кармичен хороскоп, хороскоп на партньорството,  годишни прогнози,  влияние на стихиите,  значимите промени в живота на личността, нумерологичен хороскоп
 
Прочетено 478 пъти Последна промяна от Сряда, 18 Април 2018 17:37
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…