All for Joomla All for Webmasters
Таро хороскоп за 2018 г.! (част 1)
Веска Александрова по повод на Новата 2018 г. подготви един Архангелско -Таро Хороскоп за всички нас!
И така, тя изтегли 12 карти от колодата за всеки един знак от Зодиака. Изтеглените карти презентират нашите кардинални промени през 2018 г. т.е. на какво най много да обърнем внимание и какво трябва да променим в себе си, за да получим това което искаме, дали е време за действие , или ще трябва да се въоръжим с търпение и да изчакаме по- удачен момент. Дали е настъпило време за ново начало, за повишение или за раздяла с работа, неподходящи за нас хора и ситуации.. За всичко това и още въпроси може да намерите отговорите тук или във вас самите. Напътствията на Архангелите са винаги верни , но ние човеците сме свикнали на недоверие и на прибързаност. Затова дайте възможност да ви бъде помогнато от Архангелите и Небесата, за да можете по лесно и по -позитивно да приемете и преминете през всички предизвикателства, които ще срещнете на пътя си през 2018 г.
Наслаждавайте се на всеки миг от живота, той е такъв какъвто си го направим ние сами.Останете със чисти намерения, не съдете, бъдете добри , правете добро, нека милосърдието и състраданието ви съпътстват. Останете позитивно настроени и вярвайте, че всичко е възможно.
Зодия Овен 
Можете да проявявате живота си според вашите желания. Всичко от което се нуждаете ще бъде магически присъстващо!Успешно ново начало и нов старт! Имате магическото докосване на Ангелите на ваша страна. Новите проекти към който ще се устремите ще бъдат много успешни. Имате всички ресурси от които се нуждаете, дори да не можете да ги видите още. Може да подценявате уменията си и знанията си, които сте натрупали като опит, но именно този опит ви е подготвил за настоящия момент. Вие сте в точния момент от живота си и с вашият натрупан опит пътя напред е безопасен и сигурен. С архангел Разиел на ваша страна, с допълнителна подкрепа под формата на водачество, с полезни хора, или неочаквано благословение, пътят ще изглежда магически! Всичко е възможно! За да получите тази помощ обаче, трябва да сте активни и да се доверите на Ангелите и Божията подкрепа.Трябва да развиете плановете си по начин, които показва на другите и на (себе си), че нямате съмнения относно предстоящия успех.
Допълнителни значения на картата: 
Рекламни послания, умение и самочувствие. Способност да се проявявате фокусирано действие. 
Зодия Телец 
Отървете се от това, което ви дърпа назад. Необходимост от детоксикация. Излишни притеснения поради липса на самоувереност. Мобилизирайте  надеждата , за да се откажете от безпорядъка или страха, в които се чувствате като в капан. Добрата новина е че, ограниченията , които изглежда са в пътя на вашия напредък, са създадени от вас и следователно са повлияни от вас. Отрицателното мислене може да ви отклони от това да следвате сърцето си. Помолете Ангелът на Красотата да ви изпълни с красиви и положителни мисли. 
Допълнителни значения на картата: 
Акцентиране върху материални придобивки, необходимост от детоксикация , липса на самочувствие. Архангел Йофиел може да ви помогне да видите положителното във всяка ситуация. Показва присъствието си чрез аромата на рози Помолете го за помощ винаги, когато сте в позиция на колебание , за да видите пътя към свободата и яснотата.
Зодия Близнаци
Божествено Водачество. Търсене на значението на живота. Помислете за алтернативен подход. Обградете се със мъдри учители и приятели. Не е нужно да те сами !Има чудесни хора около вас, които могат да ви помогнат със съвет и да ви дадат сили. Обърнете се към хора, които споделят вашите вярвания и идеали. Спечелете нови приятели, които ще се възползват от вашите прозрения и обич.Запишете се за курс по духовно израстване или се присъединете към организация, чиято цел е да върши добро !Идеите и гледните ви точки са отворени за другите хора, но не затваряйте.  Време е да мислите по-необичайно , ако имате проблеми и нещата не се развиват достатъчно бързо. Ако обаче вашите творчески опити служат само за преосмисляне на пътя ви, то един старомоден подход би бил по-добър. 
Допълнителни значения на картата: 
Следете мисленето си и думите си. Бъдете устойчиви в промяната. Учение , духовно търсене, Божествена мъдрост . Архангел Сандалфон е ангел, който наблюдава натрупването на метафизично и духовно здраве. Когато се стремите да направите вашия вътрешен свят по- богат , той може да ви помогне да намерите хора като вас!
Зодия Рак 
Успешни, стабилни, способни, мощни. Вашите планове ще работят чудесно . Способността да се справяте добре с финанси , съчетана с усещане за всичко, което обещава успех. Професионален напредък е вероятен.Работихте много упорито и бихте искали да вземете по- дълга почивка или евентуално да се оттеглите за да имате , повече свободно време за други красиви неща. Много успешен човек, които ще се качи на професионалния връх. Някой които може да ръководи много хора или  проекти едновременно. Любител на природата, силен , постоянен , мощен и добре осведомен. 
Допълнителни значения на картата: 
Успех в работата , пълно използване на ресурсите , добре попълнена банкова сметка , лидерски позиции. 
Зодия Лъв
 
Предизвикателство, което можете да овладеете. Отдръпнете се от драмата на другите. Бъдете търпеливи със себе си и хората около вас. Имате необходимите предпоставки за решаването на този пъзел! Може би, все още нямате всички парченца , но работейки с други хора и при желание за компромис,то пътят е към мирно решение. Някои от междуличностните конфликти и предизвикателства с които трябва да се сблъскате могат да бъдат отражение на борбите вътре във вас ! Препоръчително е да се оттеглите. Драмата на другите е по-силна. Дръжте намеренията си положителни и вашите етични принципи на най-високо ниво.
Допълнителни значения на картата: 
Няколко ситуации изискват вашето внимание: драматични лица, незначителни кавги, спортни събития. 
Зодия Дева 
Вашите страхове не са ви необходими. Катастрофалният сценарий, които ви е главата със сигурност няма да се случи. Освободете се от тази форма на самонаказание, като се потопите в силата на позитивното мислене. Оставете всички чувства на разкаяние , вина или страх.Помислете дали може да искате да говорите с добър приятел, на когото имате доверие и които да ви помогне да намерите обективна гледна точка . Помолете ангелите си за по-спокоен сън. Обърнете фокуса си върху резултата , за които се надявате Допълнително значение на картата: 
Най-тъмният час е този, които е преди зазоряване. Предизвикване на негативизъм. Стресови ситуации.
За лични консултации и въпроси:
Веска Александрова, Рейки Мастер –учител и лечител  и в системата усилено Рейки лечител, Йога инструктор, Пилатес инструктор, Тета лечител, Биоенерготерапевт, масажист Сайонджи масаж – Юмейхо терапия, духовен консултант – Ангелска Терапия  по метода на Дорийн Върчу. 
За записване: +4367762057356 , +359876797013- 
Веска Александрова, във Фейсбук -Veska Aleksandrova,
skype-veska6610.
Прочетено 1690 пъти Последна промяна от Понеделник, 01 Януари 2018 13:46
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…