All for Joomla All for Webmasters
За 17- и път Виенски бал в София!
Приходите от светското събитие ще отидат за домове за деца от семеен тип в София. 
Традиционният Виенски бал тази година ще се проведе на 11 февруари в  София в хотел  Балкан от 19:30 часа., съобщиха организаторите. И приканват: „Изживейте една опияняваща бална нощ във виенска атмосфера с тържествено откриване с полонеза, среднощна програма, томбола, виенска кухня и музика.”
Светското събитие се провежда отново под патронажа на столичния кмет Йорданка Фъндъкова и Н.П. Роланд Хаузер, посланик на република Австрия в България.
Със закупените куверти многото гости( над 300) ще подкрепят и през 2017 г. благотворителната кауза на бала – да бъдат подпомогнати домове за деца от семеен тип в София и фондация Конкордия България.
През годините  средствата, събрани от Виенския бал в София бяха дарявани  на Сдружение за деца с онкохематологични заболявания, Специализираната болница по онкология в София, Център за лечение и рехабилитация на хора в състояние в „будна кома“ ,болницата в Горна баня, Пирогов и много още. 
Виенски клуб – София е основан на 11.10.1995 г. в Австрийското посолство като доброволна, неполитическа организация. Целта му е да обедини личности, които се интересуват от Австрия и австрийската култура ,популяризиране на Австрия и австрийската култура у нас и популяризиране на България и българската култура в Австрия.
Българската столица е един от 40-те града, където има Виенски бал. 
 
 
Прочетено 910 пъти Последна промяна от Вторник, 24 Януари 2017 11:50
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…