All for Joomla All for Webmasters
Седмица на модата във Виена навърши 15 години!

От 11 до 16 септември 2023 г. Виенският квартал на музеите (MQ) отново ще бъде домакин на MQ Vienna Fashion Week, най-известното модно събитие в австрийската столица.

 

Седмицата на модата във Виена навършва 15 години!

 

През това време събитието успя да се утвърди сред европейския елит и привлича все повече известни имена от света на модата. От 11 до 16 септември 2023  г. пространството пред Квартала на музеите (MQ) в австрийската столица е запазено за модата в целия й блясък и красота. По време на седмицата на модата всяка година местни и международни дизайнери представят своите актуални колекции на множество модни ревюта и щандове, показващи най-новите тенденции за предстоящия пролетен и летен сезон.

 

Проявата е сред най-популярните през есента и превръща Виена в европейска столица на модата - за дизайнери, любители на модата, творци, модни блогъри и за всички онези, за които модата е просто страст. Париж, Милано и Лондон са образците за организаторите, но акцентът в австрийската столица определено е поставен върху местната мода и дизайнери, разказват от международния прес офис на община Виена. 

 

На модния подиум ще бъдат показани колекции на повече от 40 известни австрийски и международни дизайнери, както и на изгряващи таланти на местната модна сцена. Събитието предлага на посетителите уникалната възможност да видят отблизо утвърдени, но и бъдещи звезди на модата.

 

Един от акцентите е станалата вече традиционна Нощ на модата (MQ FASHION NIGHT). Част от вечерното шоу на 16 септември ще бъдат и тайландски дизайнери, които ще покажат своите колекции в отделна програма THAI FASHION NIGHT. 

 

Повече за програмата на Vienna Fashion Week 2023 тук.

 

Прочетено 586 пъти Последна промяна от Сряда, 30 Август 2023 13:57
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…