All for Joomla All for Webmasters
Новата Луна се ражда във Везни
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей.
 
Тя се скрива и разкрива,
Тя се слива и разлива,
Тя се пълни и изпразва,
Тя се осветява и дарява! 
 
Луната винаги е била мистерия за земляните. Хем я виждат, хем не я виждат цялата. Хем се съобразяват с нейното движение, хем се чудят по какъв начин им влияе на живота.  
 
Добре, че предците ни са я изследвали, та я познават, и мурафетите ѝ знаят. Хем я гледат, хем ѝ уйдисват на настроенията! 
Месечина е все пак! 
 
Меси месеца. Меси погачата на живота. Меси и жената. Изпълва я, смирява я. Движи водите на океани и морета. Тя, онази далечната, светеща, променяща се. 
 
Месѝ Месечино!
Та днес, сряда, в 14:07 ч., като влезе в зодиакалния знак Везни, ще ни навява как по-добре да уйдурдисват брачните си ангажименти и да се справяме в онова нещо, което наричаме партньорство. Там, дето двамина се спогаждат. Там, където ние се срещаме с другите и откриваме себе си. 
 
Та точно там, ще направим нещо ново. Как се прави баланс, ако две теглилки не си тежат на мястото? Едно мъжко и едно женско начало. Тия търсят хармония.
 
А ще я найдат ли? Истината, правдата и справедливостта са скрити тук. Но Темида не е сляпа, а вижда Светлината, която е скрита зад чистотата, правотата и честността. 
 
Красотата и изяществото, които си хармонират ще разкрият един нов свят, в който цари баланс на нежност, спокойствие и уравновесеност. 
 
Всички гореспоменати аспекти са творчески начала, които вие може да поставите днес, сряда и през идните дни, за да се качите на гребена на вълната на новолунието във Везни, което ще се случи в 14:07 ч.
 
Пожелайте си!
Копнейте!
Вярвайте!
Реализирайте!
 
Азарей – Консултант Астролог:
+ 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 
  .
 
 
 

 

Прочетено 101 пъти Последна промяна от Сряда, 06 Октомври 2021 11:17
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…