All for Joomla All for Webmasters
Онлайн регистрацията за ViennaUP’21 вече е отворена
Остават броени дни до най-голямото събитие за стартъпи в Централна Европа.
 
Виена се доказва като превъзходна локация за стартъпи дори и по време на ковид кризата: от края на април до средата на май ще се проведе тазгодишният форум ViennaUP'21.
 
Онлайн регистрацията за ViennaUP’21 вече е отворена, съобщи Ойроком-ПР, част от мрежата за международни връзки на Община Виена
 
Събитието, което е инициатива на Виенската бизнес агенция ще се проведе от 27 април до 12 май 2021 г. и има за цел да се превърне в уникално място за срещи на глобалната сцена.
 
В програмата са включени около 40 компонента, които продължават да се увеличават. Сесии на които ще бъдат представяни нови проекти, срещи с експерти и инвеститори са част от възможностите, които дава ViennaUP’21. 
 
Акцент в програмата са „FintechWeek“ – водещото събитие в бранша за стартъпи, предприятия и банковия сектор, както и “CreativeDaysVienna ”, където умове от цяла Европа ще обсъждат „новото нормално” и как развитието на технологиите и обществото се отразяват върху творческите индустрии. 
 
В рамките на международния дигитален фестивал, на 4 май 2021 г. ще се проведе и срещата на високо равнище SmartCitySummit.
 
В центъра на вниманието на срещата е въпросът какво можем и какво трябва да направим още сега, за да съхраним качеството на живот в градовете за нашите деца и внуци.
 
В този диалог, който се провежда в световен мащаб за първи път в тази форма, се срещат пионери в иновацията от бизнеса, науката и градската управа, за да обсъдят устойчивото развитие на градовете. 
 
Община Виена, Виенските комунални предприятия (WienerStadtwerke), Виенският холдинг (Wiener Holding), проектът за умния град Асперн (AspernSmartCityResearch) и Виенската бизнес агенция отправят покана към всички заинтересовани да се присъединят към процеса на изграждане на града на бъдещето. 
 
Всички подробности за събитието и възможностите за регистрация : https://viennaup.com/
 

.

 
 
 

 

Прочетено 153 пъти Последна промяна от Сряда, 21 Април 2021 18:34
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…