All for Joomla All for Webmasters
Новолуние в Овен: Ще сте склонни към емоциионална импулсивност
Астропрогнозата е на Руслан Борисов-Азарей. 
На 24.3.2020 година в 11:29 часа ще настъпи Новолуние в зодиакалния знак Oвен. 
 
Възможно е да проявявате променливи настроения и емоционална възбуда. Могат да ви занимават семейни и домашни дела. Това е гарантирано!
 
 
Какво друго може да ви занимава сега? Ще имате шанс да реализирате нови срещи и запознанства, които ще са във виртуалния свят. Направете опит да избегнете спорове и партньорски неразбирателства. В тези интересни дни ваш партньор може да бъде вашият домашен любимец. 
 
Докъде стигна светът? Кучета разхождат своите стопани! А понякога и малки порове ще спасяват грижещите се за тях, за да поемат глътка въздух от затвора на своите мисли! Последните ще станат първи. Нали животните бяха след човек по еволюция. Вижте, колко е милостив Бог! Дава ни другар, който ни разхожда. 
 
В тези дни си спомних за един разказ на Хорхе Букай. В него се разказва как един слон стои вързан с въже, накрая на което има забито колче. Само едно малко колче не дава на слона да се освободи. Кое е колчето в нашата ситуация? Вижте как зимата във нашите мисли доведе мартенския сняг! 
 
Ще имате добър апетит и ще искате да си похапвате повечко. През следващите дни ще бъдете склонни към емоционална импулсивност. Понякога е възможно да сте чувствителни и да реагирате излишно на мнението на околните. Тези емоционални реакции вероятно ще подразнят другите. Това ще се отрази на вашия имидж. 
 
Тъй като в момента сте в манастира на своята душа, ще имате време да се замислите и за нея. Амбициите ви ще са насочени навътре към осъзнаване! Въпросите, които ще си задавате, ще носят отрезвяващ характер. 
 
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Стрелец и Лъв. То ще доведе до напрежение  при представителите на зодиите Козирог, Рак и Везни. 
 
По време на Новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали. И все пак, нужно е и услилие от ваша страна!
 
Темите върху, които може да се фокусирате са :
• Личностно развитие
• Подобряване на здравословното  състояние
• Промяна на визията 
• Нови инициативи във връзка с партньорствата
 
В понеделник, 23-и март 2020 г .  в 07:17 часа Mapc направи cъвпaд c Плутoн в зодиакалния знак Козирог.
 
Вероятно управляващите ще проявяват разточителност в управление на финансите или в използване на силови мерки.
 
Някои от вас ще осъзнаят, че притежават високо мнение за себе си, злопаметност и отмъстителност. Имате шанс да трансформирате тези «качества» в смирение, състрадание, добронамереност и подкрепа.
 
Небесната конфигурация ще подпомогне да наблюдаваме временен пик в заболеваемостта от заразната болест коронавирус, но този процес ще бъде обусловен и от промените на времето.  
 
Бъдете ведри и енергични!
Желая Ви здраве и успех!
Азарей – Консултант Астролог:
+ 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan BorisovЕЙ, 2020


Прочетено 137 пъти Последна промяна от Понеделник, 23 Март 2020 12:56
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…