All for Joomla All for Webmasters
Започва Годината на белия метален плъх
Китайската нова година започва на 25-и януари 2020 г. и ще продължи до 11 -и февруари 2021 г. Астропрогнозата е на големия кабалист и астролог Гал Сасон.
С годината на Металния плъх започва нов 12-годишен цикъл – напълно в съзвучие с астрологичната природа на 2020 и множеството ѝ съвпади.
 
Плъхът е високопочитан в китайската астрология и много родители копнеят бебето им да се роди под неговия знак. Плъхът е мъдър, хитър, находчив, ловък, оригинален, амбициозен и бърз. Добавете елемента метал и ще получите плъх-робот. Нищо чудно, че през предстоящата година на световната карта ще се чертаят 5G бойни линии.
 
Убеден, че целта оправдава средствата, плъхът може да бъде безскрупулен (готов да бутне най-добрия си приятел в реката, за да спечели предимство), но и предразположен към нервност и тревожност. Ето го и поредното свидетелство (освен съвпада на Плутон, особено в козирожкото му превъплъщение като Пан, и Сатурн), че 2020 ще бъде година, белязана от паника. 
 
Предишни години на Плъха: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008. Под знака на Металния плъх са били 1960 и 1900 година. 
 
Съдейки по астрологичните транзити, които ни очакват през следващите 12 години –преминаването на Уран (технологии) в Близнаци (двоичност) и на Плутон (могъщество) във Водолей (футуризъм) – смисълът на новия цикъл в китайската астрология, който започва с елемента метал, може да бъде, че изкуственият интелект най-после ще бъде интегриран в живота ни и ще направи скока, който очакваме от десетилетия. 
 
Картите таро за 2020 година 
 
Шутът (Глупакът): най-важната карта от голямата аркана за тази година, най-вече заради нумерологичното му значение и връзката му с 2020. Числото на картата е нула и символизира нов път и скок от потенциала към осъществяването. 
 
 
Висшата жрица: картата на Луната в Голямата Аркана. Тъй като в годината има шест затъмнения, Луната е изразено доминираща. Интересна синхроничност е, че номерът на картата е две. […] 
 
Настъпва ли Епохата на Водолея? 
 
Накъде отиваме? Какво е положението по света като цяло? Кога най-после ще дойде Епохата на Водолея? Тези въпроси ми задават хора, организации и медии по цялата земя.[…] 
 
Водолеят – Епохата на единството – вече е тук. 
 
През последното десетилетие, от началото на Голямата рецесия, Плутон – символът на могъществото, транзитира в Козирог. Тъмната страна на Козирога е страхът за оцеляване, затова и неговата карта в таро е Дяволът. Тя олицетворява колективния страх, че няма достатъчно блага за всички. Козирогът издига стени, строи укрепления и слага бариери.
 
През 2023–2024 обаче Плутон ще премине във Водолей и ще остане там почти две десетилетия. Тогава ще усетим с пълна сила Епохата на Водолея. През 2020, докато Сатурн транзитира във Водолей (от март до юли и след това от декември 2020 до 2022), влиянието на Козирог ще започне да отслабва и би трябвало да почувстваме вятъра на промяната. […]
 
Диамантна медитация (начало)
 
Седнете удобно или легнете по гръб. Дишайте дълбоко и се отпуснете с техниката 4–2–4–2: вдишвайте, докато преброите до четири, задръжте дъха си, докато преброите до две, издишайте, докато преброите до четири, и изчакайте до две, преди да вдишате отново.
 
Едновременно си представяйте как с дъха си очертавате около себе си златен кръг. Така, вече се намирате в средата на златен кръг или сфера. После си представете вписан в него/нея сребърен квадрат.
 
Съсредоточете се и със силата на въображението наклонете квадрата на 45 градуса, за да се превърне в ромб (диамант), чиито върхове докосват кръга. Ето че седите в диамант, заобиколен от пръстен. Представете си четири неща, които искате да се материализират тази година, разположени по едно във всеки ъгъл на диаманта. […]
 
 

Прочетено 534 пъти Последна промяна от Понеделник, 28 Септември 2020 17:15
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…