All for Joomla All for Webmasters
Във Виена отвори врати обновения медицински център към касата на самонаетите
Във Виена отново заработи обновения здравен център към касата на самонаетите (SVA).
Лечебната структура отвори врати на 18-и септември 2019 година в 5-и район на австрийската столица след планиран двугодишен ремонт, който приключи дори малко по-рано.
 
 
Медицинският център е много модерен. Предимства за пациентите са дългото му работно време и широкия спектър от медицински услуги, които предлага. Фокусът е насочен към превенцията на здравето и амбулаторното обслужване на пациентите. 
 
Медицинският център разполага с кабинети по:
 
1.Офталмология / Очен лекар/
 
2.Дерматология / Кожен лекар/
 
3.Гинекология
 
4.Ортопедия
 
5.Хирургия
 
6.Уши-нос-гърло
 
7.Урология
 
На 4 хил. кв.м. площ се провеждат прегледи, индивидуални консултации, лечебна гимнастика, физиотерапия, медицински тренинг, консултации по хранене. Предвижда се да бъдат добавяни и още здравни услуги. 
 
Работното време на медицинския център е напаснато към ангажиментите на самонаетите. Когато човек „сам си е шеф” факторът време не стига. Уговорени часове за лекар- специалист, профилактични прегледи и амбулатна рехабилитация  могат да бъдат бързо и лесно онлайн да бъдат направени Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.:
 
След резервацията следва вписване в електронен календар, а SMS подсеща пациента за предстоящото посещение при лекаря. Тази дигитална услуга по запазване на час и други, предстои да бъде разширена.
 
„По този винаги сме достъпни за нашите пациенти, минимизира се времето за чакане и се подобрява обслужването. Освен това дигитализацията ни отваря възможността терапии и медицински тренинги да ги проследяваме чрез чипове и компютърни приложения”, уточняват от мениджмънта на Медицинския център на Hartmanngasse 2b. 
 
От 1.1. 2020 г. медицинските специалисти от този здравен център ще бъдат на разположение и на земеделците, когато Касата на земеделците (SVB) бъде слята с Касата на самонаетите (SVA). 
 
Адрес:
Виена, 5-и район,
Hartmanngasse 2b 
SVA Gesundheitszentrum 
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Работно време:
Понеделник : 7.30 -  18.00 ч.
Вторник и четвъртък: 7.30 - 16.00 ч.
Сряда: 7.30 - 20.00 ч.
Петък: 7.30 -14.45 ч. 


 

Прочетено 541 пъти Последна промяна от Петък, 04 Октомври 2019 21:05
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…