All for Joomla All for Webmasters
Какво ни носи Новолунието във Везни?
Астропрогнозата е на Руслан Борисов - Азарей!
На 28.9.2019 в 21:27 часа ще настъпи Новолуние в знака Везни. 
 
Красотата и хармонията са важни аспекти в нашия живот. Те ни карат да се радваме на живота и да благодарим на Бог, че ни е надарил с него. Мислите ни ще се насочат именно в тази посока. Нека светът стане по-мирен и по-спокоен. Това са част от посланията, които ще провокира Новолунието в знака Везни.
 
 
 
Всеки ден ние се стремим да намерим съмишленици и партньори в нашите начинания. През следващия лунен месец е добре да се погрижим за тях. Любовта е най-красивото и ароматно цвете на нашия живот. Тя ни съпътства и изпълва от първия до последния ни дъх! 
 
Моментът е подходящ да се замислите за нейната стойност и доколко искрено й служите! За да бъдем по-прецизни ще кажем, че новият лунен месец има мисия да внесе равновесие в начина ни на мислене по отношение на методите на коопериране, за съвместните ни начинания и проекти. Ще ни спохождат мисли за правдивостта. Истината е висок връх. Когато го достигнем ние откриваме нови и по-светли хоризонти. 
 
Бъдете обичливи и сърдечни! Помислете, как може да развиете своята личност през призмата на вашите взаимоотношения по един градивен и съзидателен начин.
 
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Водолей и Близнаци. То ще доведе до напрежение при представителите на зодиите Козирог, Овен и Рак. 
 
По време на Новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали. 
И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!
 
Темите върху, които може да се фокусирате са следните:
• Бизнес и делови партньорства
• Брак
• Изкуства свързани с красота и изящество
• Обич
 
Желая ви Любов, здраве и успех!
 
Азарей – Консултант Астролог:
+ 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov
 

Прочетено 475 пъти Последна промяна от Петък, 04 Октомври 2019 20:00
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…