All for Joomla All for Webmasters
Силен творчески състав за Коледния празник за деца в Българския театър във Виена

Интересни личности от сферата на музиката и театъра са ангажирани за Коледния празник за деца в Българския театър във Виена,

научи сайтът Sanus et Salvus. 

Дядо Коледа например се вълнува и е нетърпелив да дойде неделя, тъй като досега не е играл тази роля. На австрийска сцена в 4-и район на Виена, актьорът се е превъплъщавал във Вещицата в приказката „Хензел и Гретел”, Петела в „Бременските музиканти”, Краля Жабок в „Принцесата и Жабокът”. Мечтата му е да направи радиоприказки за Коледа при камината.

На тържеството на 2-и декември 2018 г. са се записали над 50 деца. Те ще научат лично от дядо Коледа защо на еленчето Рудолф му свети нослето, и къде отива Снежанка през топлите месеци на годината. А също защо тя толкова много обича баба Зима.
Освен това Снежанка е подготвила страхотен репертоар за нетърпеливите малчугани, и най-вече песнички, с които са отраснали поколения българи : „С червените ботушки”, „Шаро и първият сняг” и много още.
Затова най-добре отидете на тържеството и станете част от коледния празник!

ЗАПАЗЕТЕ СИ ТАЗИ ДАТА : 2-и декември 2018 г (неделя)
Начало: 11.00 ч.
КЪДЕ: Български театър във Виена
Schwedenzplatz 2/Laurenzerberg 5, 1010 Виена
За записване:
0677 617 49 2 46, 0650 814 12 12
Или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Прочетено 326 пъти Последна промяна от Събота, 01 Декември 2018 19:25
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…