All for Joomla All for Webmasters
Самотната Виена
Само 37 на сто от австрийците са доволни от любовта, това сочи последно проучване за цяла Австрия. 
3/ 4 от австрийците са със заети сърца, обаче само половина от тях са доволни от любовните връзки, които имат, т.е близо 4.4 млн. души (72 на сто) официално декларират това. Най-много са щастливците, намерили своята половинка в Тирол и Каринтия, сочи проучване. Запитани са били близо 1000 австрийци на възраст между 18 и 69 години. В анкетата под връзка се разбира всичко в любовта ( с гадже, живеят заедно, женени и пр)
Виена изглежда малко самотна на общия фон. Тук живеят най-много самотни сърца: всеки трети виенчанин е сингъл( 37 на сто), сочи още проучването. Следват  Форалберг ( 33 на сто) и Бургенланд (32 на сто). 
Само 49 на сто от анкетираните са доволни от своя любовен живот. По този показател се наблюдават огромни регионални разлики: в алпийската столица щастливи в любовта са само 37 на сто, докато в Тирол и Долна Австрия – 61 на сто.
Само 22 на сто признават, че прекарва всяка свободна минута с половинката си и едва ли не са „сраснали” с партньора си. 58 на сто са много време заедно през деня, но имат и отделни развлечения в свободното си време. 
В момента 27 на сто от заетите австрийци имат връзка, която трае по-малко от 5 години. 41 на сто имат партньорство по-дълго от 20 години като най-много са в Залцбург и Каринтия (половината от двойките в тези две федерални провинции).
По темата дали искат деца двойките са единодушни в 64 на сто от случаите. По въпроса секс  обаче мненията съвпадат все по-малко: 53 на сто от анкетираните са заявили, че имат различни желания и фантазии в секса. И само 47 на сто имат еднакви очаквания от любовния си живот. 
Най-малко консенсус имат двойките по темата хранителни навици (27 на сто) и чистота (30 на сто). Политиката за 35 на сто от двойките е тема за спорове.
73 на сто от анкетирати са декларирали, че искат да остареят заедно. В Бургенланд това обаче са само 48 на сто, докато във Форалберг само 82 на сто. 33 на сто в Залцбург са доволни от своята половинка, което е най-малкото. 
13 на сто от всички връзки се провалят заради пари. Финансовите проблеми при австрийците са причина за раздяла с партньора ,сочи друго проучване в Австрия. 13 на сто са се разделяли заради пари поне веднъж, но други 13 на сто казват, че са оставали въпреки това.  
 
Прочетено 563 пъти Последна промяна от Сряда, 05 Декември 2018 09:25
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…