All for Joomla All for Webmasters
Новолуние във Везни: Погрижете се за вашите партньорски взаимоотношения
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей. 
На 9.10.2018 в 06:48 часа настъпи новолуние в знака Везни.
През следващият лунен месец е добре да се погрижете за вашите партньорски взаимоотношения.
Необходимо е да имате в предвид, че планетата Венера, която е покровителка на брака и партньорството е ретроградна от 5-ти  октомври до 16-ти  ноември. Това означава, че ще бъде по-разумно през този лунен месец да направите ретроспекция на вашите любовни взаимоотношения, да ги заздравите и да си извадите необходимите поуки. В този интервал не се препоръчва започване на ново пратньорство и сериозна връзка! Тези препоръки важат и за бизнес партньорствата. Ако сме допуснали грешка, сега е моментът да я поправим. 
Все пак Любовта е най красивото цвете на нашия живот. Тя ни съпътства и изпълва от първия до последния ни дъх! Моментът е подходящ да се замислите за нейната стойност и доколко достойно и служите! За да бъдем по-прецизни ще кажем, че новия лунен месец има мисия да внесе равновесие в начина ни на мислене по отношение на методите ни за коопериране, за съвместните ни начинания и пориви.
Везните стоят и в ръката на богинята Темида. Тук ретроградността на Венера ще ни провокира да направим разлика между истина и справедливост. Доколко сме правдиви в нашите желания и постъпки? Това е сериозен въпрос! Монетата винаги има две страни! А истината е една, нали?
Бъдете обичливи и сърдечни! Помислете как може да развиете своята личност през призмата на вашите взаимоотношения.
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Водолей и Близнаци. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Рак.
По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали.
И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!
Темите върху, които може да се фокусирате са следните:
• Бизнес и делови партньорства
• Брак 
• Изкуства свързани с красота и изящество
• Обич
Желая Ви здраве и успех!
Азарей – Консултант Астролог:
0898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov
Прочетено 186 пъти Последна промяна от Вторник, 09 Октомври 2018 18:24
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…