All for Joomla All for Webmasters
Какво ни носи Новолуние в Лъв?
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей.  
На 11.8.2018 г. в 12:59 часа Луната ще навлезе в знака Лъв.
Вероятно ще проявявате емоционалност по отношение на любовните ви дела, удоволствия, деца и обществена дейност. У жените е възможно да се засилят майчините чувства. Любовните и сексуални фантазии могат да бъдат източник на емоционална възбуда.
Обществените и любовни дела ще се споделят сред домашното обкръжение. Семейството може заедно да участва в игрите и спорта. Някои от вас с успех ще се занимават с творчество или спекулации.
Ще бъдете изпълнени с любов към развлечения, търсене на удоволствия и обществени дела, обикновено с жени или членове на семейството.
На 11.08.2018 година, в 12:47 часа ще можем да наблюдаваме частично слънчево затъмнение. То съвпада с Новолунието, така че е необходимо да проявим и смирение в нашите желания!
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Стрелец и Овен. То ще доведе до напрежение в представителите на Скорпион, Водолей и Телец.
По време на Новолуние и малко след него (до 4 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това  кои от тях са се сбъднали!
Темите върху, които може да се фокусирате са следните:
• Любовни авантюри
• Деца
• Спорт
• Развлечения и почивка
• Творчество
• Разумен риск
Желая ви здраве и успех!
Азарей – Консултант Астролог
00 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov
 
Прочетено 314 пъти Последна промяна от Сряда, 08 Август 2018 15:12
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…