All for Joomla All for Webmasters
От това как мислим зависи и нашето здраве
Веска Александрова от Инсбрук разяснява какво е усилено Рейки. 
Г-жо Александрова, по какво се различава усилено Рейки от класичесия му вариант?
-Усуй Шики Рйохо, или  усилено Рейки е следващата фаза на Традиционното  рейки. Тази система е създадена в края на 90- те години от световния учител Сатя Сай Баба, който я доверява на своя ученик д-р Самир кале да я разпространява  в различни точки на света. В началото на 2006г.със съгласието на Сатя Сай Баба и Самир Кале е иницииран и първият учител за Европа Кирил Стоянов, чиято ученичка съм и аз. Усилено Рейки е система за повишаване на собствената си енергия, която дава възможност за пълноценно използване на цялата енергия на целителя. Тя е особено ценна както за самия него, така и за другите. Повишава нивото на осъзнаване и ефективността във всички начинания. Със символите на усилено Рейки се работи на физическо, емоционално, ментално, духовно и кармично ниво.
Кога да прибегнем към Рейки и кога към Сайонджи масаж напр.?
- Всеки може да прибегне и към Рейки и към Сайонджи масаж, и двете системи повдигат духа и възбуждат възстановяването на собствените лечебни сили.
С какво още се комбинира усилено Рейки от другите алтернативни методи за лечение? 
Усилено Рейки може да се комбинира със традиционното Рейки, и със кристалотерапия , и Ангелска терапия. Комбинацията е ефективна, и дори да не може да обърне нещата към подобрение, тя успокоява душата и премахва болките. С Рейки и усилено Рейки може да се лекува всяка една житейска ситуация, не само заболявания. 
Безопасен ли е методът? 
- Напълно. При работа със него  ние не само отстраняваме  нисшите енергии и същности, но получаваме и защита. Рейки е лечение с универсална енергия, която работи единствено и само за добро, и ако не помогне, няма да навреди . Много хора мислят, че Рейки, или която и да е от системите Рейки може да донесе лошо, което е заблуда.
А ако сме здрави?
-Усилено Рейки, или която й да е система за алтернативно лечение може да се приложи върху всеки, които иска да я изучава или пробва, още повече, ако има усещането, че това е неговата техника, с която да помага на себе си и на другите. 
Кои чакри  най – често създават проблеми? 
-Това е много относително. Има много чувствителни хора, които са със блокиран седми енергиен център, други - с блокиран първи енергиен център. Тези които не могат да се изразяват или подтискат това което искат да кажат са със блокиран пети енергиен център. Жени, които подценяват женствеността в себе си са със блокиран втори енергиен център. Хора, които не допускат любовта до себе си или не даряват своята любов са със блокиран четвърти енергиен център. Всеки от нас има различни мисли и проблеми. От това как мислим зависи и нашето здраве. 
     
Визитка:
Веска  Александрова живее в Инсбрук, иначе е от Видин. Сред квалификациите й са  Йога Инструктор, Пилатес Инструктор, Сайонджи- масаж, Иумейхо терапевт, Мастер Рейки , Биоенерготерапевт , Тета лечител , Сила+ Рейки лечител , Отваряне на Акашовите записи и работа с Ангелите. Всички техники са придобити след заболяване и последвалото възстановяване в продължение на 5 г. с помощта на алтернативната медицина и Себепознанието, и пътят към Духовното извисяване.
 
Контакти с Веска Александрова:  Facebook- Veska Aleksandrova, страницата й във Facebook - Баланс и Хармония, Skype: veska6610 , tel. 00436776/ 616/510/15 , 004368861126972 . Можете да й пишете :  ogledalonatialoto.alle.bg     
 


Прочетено 971 пъти Последна промяна от Петък, 14 Юли 2017 16:46
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…